Slim LG F2J5WN7S

Daca v-ati gandit sa inlocuiti masina de spalat rufe cu una noua, este o idee buna. Acum a venti timpul sa aveti ceva mai modern in locuinta si care sa nu consume mult curent electric. Din categoria acestor tipuri de aparate electrocasnice va recomandam masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S.(Doar acum la reducere)

Slim LG F2J5WN7S

Despre Slim LG F2J5WN7S

Are un hublou al carui diametru este de 30 cm. Tot despre acesta trebuie spus ca se deschide spre partea stanga. De asemenea, adancimea sa este de 45 cm, fiind destul de buna. In plus, dispune de o latime de 60 cm. Inaltimea sa este si ea de 85 cm. Conteaza si greutatea, aceasta fiind de 60 kg. Culoarea sa este argintie, acesta fiind o culoare potrivita pentru a conferi un aspect inedit incaperii.

Slim LG F2J5WN7S
Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Argintiu

Privitor la incarcarea sa, este stiut faptul ca aceasta este de tip frontal. De asemenea, este un model de tip slim cu o capacitate de incarcare de 6.5 kg. Astfel, familia careia i se va potrivi va putea fi formata din 3 membrii.

Despre Slim LG F2J5WN7S

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S – importanta caracteristicilor din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Unul dintre marile avantajele ale acestei masini de spalat rufe Slim LG este clasa de eficienta energetica, care este de tip A+++. Marele beneficiu adus de acesta este consumul redus de curent electric. Astfel, consumul anual de energie va fi si el unul destul de scazut, mai exact de 146 kWh. Anual, consumul de apa va fi si el de 9500 l. Tot despre eficienta energetica, insa cea de spalare, trebuie spus ca se incadreaza in clasa A. Viteza maxima de centrifugare a masinii de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S este de 1200 rpm. Are un nivel de zgomot la centrifugare de 74 Db, iar la spalare de 55 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S are un panou de comanda de tip touch screen si mecanic. Privitor la functiile sale, trebuie spus ca sunt cele care ii confera o functionalitate destul de buna. Acestea sunt: indicatorul de timp pentru program, programarea intarziata, dar si o functie de reducere a zgomotului.

De asemenea, aceasta masina de spalat rufe are si functie de reducere a vibratiilor, precum si un timper. Dispune si de un program de control al treptelor de temperatura si de unul pentru detectarea automata a cantitatii.

Citeste si despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S dispune de un NFC, dar si de un Inverter Direct Drive. Nu trebuie uitat de functia de siguranta, respectiv cea de blocare a accesului la interfata, precum si de ce pentru semnalizarea programului.

Tehnologia acestei masini de spalat rufe este de tip NFC. Veti putea spala rufe de diverse tipuri, precum: lenjerii, rufe delicate, bumbac, sintetice, prespalare, sport si colorate. Astfel, programele acestei masini de spalat rufe sunt in numar de 14. Dispenserele din componeneta lui sunt pentru balsam si detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S este un model care nu consuma mult curent electric, este potrivit pentru o familie de marime medie si indeplineste cateva conditii drept pentru care se poate considera un exemplar modern. Despre pretul pe care il are trebuie spus ca este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo