Slim Beko WUE81436CST

Baile mici se dovedesc o povara atunci cand vine vorba de plasarea masinilor de spalat rufe. Iar daca si tu esti posesorul unei astfel de incaperi, cu siguranta stii despre ce vorbim. Insa, nu te lasam pur si simplu sa iti doresti o baie mai generoasa, ci venim cu o propunere care te ajuta sa rezolvi aceasta problema: o masina de spalat Slim, din gama Beko. (vezi disponibilitatea)

Slim Beko WUE81436CST

Despre Slim Beko WUE81436CST

Despre ce model este vorba?

Slim Beko WUE81436CST
Masina de spalat rufe Slim Beko WUE81436CST, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, 60 cm, Alb

Ei bine, cea mai buna recomandare este Beko WUE81436CST, un produs care ne-a impresionat din punct de vedere al dotarilor bune pe care le are.

Despre Slim Beko WUE81436CST

Slim Beko WUE81436CST – o masina mica, dar cu dotari mari

Citeste si despre Electrolux EWT1264ILW

„Ofera performante ridicate”. Asta a fost prima impresie pe care am primit-o despre modelul Slim Beko WUE81436CST. Iar printre cele mai concludente exemple care sustin afirmatia anterioara se numera: tehnologia pe baza de abur, sistemul HomeWhiz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tehnologia pe baza de abur este impresionanta datorita faptului ca ajuta la curatarea in profunzime a petelor. Ea patrunde adanc in tesatura si vine cu urmatoarele avantaje: o curatare adanca, impecabila si eliminarea cutelor pe care toata lumea le detesta deoarece sunt greu de calcat. De ce este tehnologia pe baza de abur atat de eficienta cand vine vorba de curatarea petelor?

Ei bine, pentru ca ea inmoaie la inceput petele, indiferent de natura acestora. La aceasta se adauga si Hygiene+, care determina miscari lente ale tamburului si un control deosebit asupra functiilor de clatire. Impreuna cu Hygine, aburul elimina pana la 99% dintre alergeni, ceea ce este cu adevarat impresionant. Dincolo de asta, tehnologia amintita anterior, din programul special cu abur, este cea care face ca tesaturile sa devina foarte moi si plecute la atingere. HomeWhiz – o dotare premium pentru Slim Beko WUE81436CST, permite conectare prin Bluetooth, care ajuta utilizatorii sa monitorizeze atent orice actiune a electrocasnicelor Beko din locuinta. Este nevoie doar de un telefon sau o tableta smart si o conexiune la Bluetooth. Aplicatia HomeWhiz este atat de smart, incat conecteaza intre ele toate dispozitivele din gama Beko si permite updatarea software-rilor. Aceasta optiune ofera posibilitatea de a downloada programe noi.

Citeste si despre Beko WMY101444LB1

Asadar, vorbim in permanenta despre un control la distanta. De asemenea, vorbim in cazul acestui model si de ingrijire speciala a rufelor. Astfel, masina de spalat prezentata inseamna o grija superioara fata de tesaturi si o atentie sporita in timpul procesului de stoarcere. Foarte multe rufe se pot agata in timpul unui proces de stoarcere neglijent.

Tot in cazul acestei masini de spalat rufe vorbim si despre AquaFusion. Acesta este o tehnologie special dezvoltata pentru a reduce cantitatea de detergent. Asadar, nu vorbim doar despre reducerea de timp in procesul de spalare, ci si de detergent – o resursa importanta. Cu toate astea, performanta spalarii este pastrata, ceea ce contrazice miturile potrivit carora rufele nu ar fi bine spalate. Ba mai mult, exista si un program Fast+, care ofera rezultate impecabile, chiar si atunci cand este in functiune un program foarte rapid.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este unul care face produsul Slim Beko WUE81436CST ofertat. De asemenea, nu trebui uitat faptul ca ea este slim & smart.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply