Samsung WW70J5446FX/LE

Este cert faptul ca pentru multi dintre noi spalatul rufelor sau a unor tesaturi inseamna utilizarea unei masini de spalat automate insa in acelasi timp poate fi vorba si despre cautarea unui nou model pe care sa il aducem in sprijinul nostru. In cazul in care este vorba despre existenta unei afaceri sau activitati care inseamna si o cantitate mai mare de tesaturi de spalat atunci poate un model nou Samsung WW70J5446FX/LE poate fi solutia.(oferta de AZI aici)

Samsung WW70J5446FX/LE

Despre Samsung WW70J5446FX/LE

O astfel de masina de spalat rufe este cu siguranta un plus indiferent daca este vorba despre utilizarea casnica sau de investitie intr-o activitate. Pentru a vedea insa cat de mult merita sa va axati spre acest model puteti sa priviti la functiile pe care Samsung WW70J5446FX/LE le detine.

Samsung WW70J5446FX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW70J5446FX/LE, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

In privinta aspectului si a designului ne putem convinge foarte usor ca este vorba despre un model modern si asta chiar si daca privim la panoul de comanda digital.

Despre Samsung WW70J5446FX/LE

Samsung WW70J5446FX/LE duce in gama moderna

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65210

O masina de spalat rufe moderna precum este acest model poate sa fie cu siguranta si eficienta si asta putem sa spunem inca de la partea de cantitate de rufe sau tesaturi pe care le poate spala. O cantitate sau capacitate de incarcare de 7kg poate fi mai mult decat are nevoie o familie iar ca si recomandare in urma acestei caracteristici aveti utilizarea Samsung WW70J5446FX/LE de catre 3 persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O asemenea posibilitatea de spalare inseamna si o cuva mai generoasa si asta automat poate duce si la partea de gabarit pe care il poate avea masina de spalat. Valoarea gabaritului poate depinde de greutatea de 61kg insa cel mai mult conteaza dimensiunea si este vorba despre o valoare de 85 cm in inaltime, despre 60 cm in latime si de 55 cm in adancime insa veti avea si hubloul cu o deschidere spre stanga fiind un model cu incarcare frontala.

Pe multi faptul ca Samsung WW70J5446FX/LE are o incarcare frontala nu ii ajuta foarte mult insa cu siguranta o sa ii ajute alte caracteristici ale acestui model. Printre cele care pot cantarii foarte mult vom avea si ceea ce inseamna consumul de resurse fiind vorba despre cel mediu anual. Pentru apa consumul este unul de 7400l iar pentru energia alectrica unul de 103kWh ceea ce o pozitioneaza in clasa A+++.

Citeste si despre Miele TDD230WP

Cea mai buna clasa de eficienta energetica inseamna costuri foarte mici privind utilizarea dar economie veti putea sa faceti si la partea de spalare sau la partea de timp.

Economisirea de timp poate sa vina din partea unui program de spalare rapida de 15 minute si care vine insotit de o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Selectarea vitezei de centrifugare se poate face impreuna cu cea a temperaturii dar functii veti mai avea si din partea a ceea ce inseamna programarea intarziata sau poate din partea restului de programe disponibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La baza utilizarii Samsung WW70J5446FX/LE sau functionarii veti avea si unele elemente de tehnologie moderna si asta pentru ca este un model cu un tambur Diamond, cu o rezistenta ceramica si cu o tehnologie bubble Soak.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply