Samsung WW60J3083LW/LE

Cine nu are nevoie de o masina de spalat rufe in locuinta ta? Orice familie sau cuplu sau chiar daca locuiesti singur. Insa, daca ai ceva mai multe rufe de spalat iti recomandam sa achizitionezi o masina de spalat rufe cu o capacitate mai mare, iar un astfel de exmplar este masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE.(Doar acum la reducere)

Samsung WW60J3083LW/LE

Despre Samsung WW60J3083LW/LE

Adancimea pe care o masoara exemplarul este de 40 cm. In plus, latimea sa masoara 60 cm, in timp ce inaltimea ajunge la 85 cm. Mai trebuie specificat faptul ca aceasta masina de spalat rufe este de culoare alba.

Samsung WW60J3083LW/LE
Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE, 6 kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb

Este un model ce beneficiaza de o incastrare de tip stadard. Este un model slim, care se va incadra in spatiile mai inguste. Pentru familiile formate din 2 memebrii este un model ideal.

Despre Samsung WW60J3083LW/LE

Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE – trasaturi interne

Citeste si despre Bosch WAN28261BY

Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE are un consum anual de energie de 173 kWh. Atunci cand vine vorba de eficienta energetica la centrifugare pe care o include acest model, trebuie spus ca este de tip C. Anual, consum de apa pe care il include exmplarul trebuie spus ca este de 7300 l. In ceea ce priveste consumul de curent electric nu trebuie sa va faceti giji intrucat acest model are un consum scazut intrucat dispune de o clasa de eficienta energetica A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE are o incarcare frontala. Drept capacitate de incarcare trebuie spus ca este de 6 kg. Important de precizat este si faptul ca are si o viteza maxima la centrifugare de 1000 rpm. Aceasta produce un zgomot al carui nivel la centrifugare este de 74 dB. La spalare, acest nivel ajunge la 61 Db. Precizam faptul ca acest exemplar are un panou de comanda de tip digital.

Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE are si functie de blocare, dar si functii de blocare a accesului interfata si protectie supratensiune. Masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE are programe de spalare, precum cele pentru: lana, mixt, bumbac, sintetice, program sport, prespalare, dar si Baby Care. Exemplarul mai are si programe de spalare rapida 15 min, program Jeans, dar si Bumbac Eco.

Citeste si despre Hotpoint RSPD 824 JX EU

In ceea ce priveste numarul programelor de spalare pe are le are aceasta masina de spalat vase trebuie spus ca este de 10. Privitor la durata programului rapid este important de spus faptul ca este de 15 minute, ceea ce inseamna ca veti scapa de lungile asteptari pentru ca bluza dumneavoastra preferata sa fie gata in scurt timp. Mai mult, este un model dotat si cu dispensere pentru detergent si balsam. Mai include si 3 trepte de viteze la centrifugare, dar si 4 trepte de viteze la temperatura.

Acest model include un tambur de tip Diamond, acesta avand un desig unic si usor ondulat, marginile sale fiind finisate. In plus, este bland cu hainele dumneavoastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Slim Samsung WW60J3083LW/LE este ceea ce aveti nevoie in locuinta dumneavoastra atunci cand vine vorba de spalatul rufelor. Aceasta are un pret potrivit pentru caracteristicile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply