Samsung WW60J3083LW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masinile de spalat Samsung sunt adesea blamate pentru un pret mare. Insa, aceasta este doar o conceptie gresit. O masina de spalat rufe precum Samsung WW60J3083LW este dovada clara a faptului ca astfel de produse merita din plin investirea inteleapta a bugetului unui utilizator. (vezi reducerile de AZI)

Samsung WW60J3083LW

Despre Samsung WW60J3083LW

Cu dimensiuni bune de 40 x 60 x 85 cm, Samsung isi face loc in orice baie cocheta. Ea cantareste 61 de kg, este potrivit de silentioasa si prezinta un tip de incarcare standard.

Samsung WW60J3083LW
Samsung WW60J3083LW

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Iar pentru a fi usor de utilizator pentru orice posesor al dispozitivului, masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW vine cu un display intuitiv, simplu si elegant.

Despre Samsung WW60J3083LW

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW – exact ce ai nevoie

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Cu un design unic, tamburul masinii de spalat rufe Samsung WW60J3083LW este vedeta acestui produs. El are o forma usor ondulata si margini sub forma de diamant, care nu au nimic de a face cu estetica, ci au rolul de a fi foarte blande cu materialele. Astfel, indiferent ca este vorba de lana sau de alt tip de tesatura, hainele nu se vor scamosa, nu vor intra la apa si nu isi vor pierde culorile. Dimpotriva, tesaturile acestora vor fi excelent intretinute pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de ele vreme indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar in cazul in care aveti un volum mic de rufe, nu trebuie sa asteptati ca grama sa se faca si mai mare pentru a umple masina. Nu! Un dispozitiv precum Samsung, desi are o capacitate buna de 6 kg, poate spala si mai putin. Mai precis, este vorba de doar 2-3 kg de rufe. Acest lucru se va realiza mai rapid si la fel de eficient. Consumul de resurse va fi, desigur, diminuat. In felul acesta, spalatul nu va consuma chiar asa de mult timp. Si nici bani.

Apropo de acest lucru, masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW face parte din clasa A++. Acest lucru reprezinta inca o dovada clara a eficientei sale, dar si a faptului ca utilizatorul merita sa faca investitia cat mai curand posibil.

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Dat fiind faptul ca apare din ce in ce mai des un fenomen numit fluctuatii de tensiune, in locuintele moderne, trebuie ca toate dispozitivele care functioneaza pe baza de curent sa aiba un sistem puternic, astfel incat sa faca fata in momentele in care sigurantele nu functioneaza in conformitate cu normale. Iar masina de spalat prezentata, din fericire, dispune de un asemenea sistem. Durata sa de viata este consideabil prelungita, iar in cazul in care au loc intreruperi de energie, masina isi reia apoi activitatea.

In cazul in care trebuie sa plecati, iar masina nu si-a terminat inca treaba, nu este nicio problema. Exista asa-numita optiune „timpi de incheiere” care va ofera posibilitatea sa amanati cu pana la 19 ore finalizarea ciclului de spalare. Iar apoi, cand ajungeti acasa puteti continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In incheiere, trebuie sa vorbim putin despre pret. Acesta este potrivit, fiind stabilit astfel incat sa rezulte un bun raport calitate-pret. Acest lucru este facut de specialistii care au ales sa se raporteze la piata din Romania in care se investeste mult in electrocasnice destul de ieftine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply