Samsung WD80M4A43JW/LE

Numarul de electrocasnice pe care le aveti in propria locuinta poate varia functie de preferintele pe care le are fiecare dintre persoanele care locuiesc acolo insa mai poate fi vorba si despre posibilitatea de a fi conditionati de spatiu. Pentru ultima categorie un mod prin care puteti sa aveti totusi confortul maxim si sa faceti si economie de spatiu este alegand un model Samsung WD80M4A43JW/LE.(vezi reducerile de AZI)

Samsung WD80M4A43JW/LE

Despre Samsung WD80M4A43JW/LE

Privit de la distanta este vorba despre o masina de spalat rufe insa in acelasi timp prin intermediul Samsung WD80M4A43JW/LE veti avea posibilitatea de a si usca rufele pe care le spalati iar asta duce la eliminarea unor uscatoare sau sfori intinse prin casa sau prin curte.

Samsung WD80M4A43JW/LE
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80M4A43JW/LE, 1400 RPM, 8 kg spalare, 4.5 kg uscare, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Alb

Cazurile in care uscarea rufelor se face pe unele dispozitive improvizate sau traditionale poate duce si la deteriorarea acestora sau la prezenta unui inconvenient major pentru voi.

Despre Samsung WD80M4A43JW/LE

2 in 1 cu Samsung WD80M4A43JW/LE

Citeste si despre Whirlpool AWE 55208

Faptul ca prin intermediul Samsung WD80M4A43JW/LE puteti sa aveti si o masina de spalat rufe dar si un uscator de rufe face ca toate caracteristicile sa fie unele avantajoase si asta chiar si pretul de achizitie pe care il are. Sunt cu siguranta si persoane care poate doresc sa aleaga cate un model separat insa mai mult ca sigur si spatiul ocupat va fi unul mai mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Samsung WD80M4A43JW/LE poate fi vazut si ca ajutorul pentru cei care nu au o locuinta foarte spatioasa si asta pentru ca dimensiunea sa este de 85 cm in inaltime si 60 cm in latime si adancime dar este tot mai putin decat poate ar avea o masina si un uscator separate. La partea de pozitionare insa pe langa aceasta caracteristica de gabarit veti mai avea de vazut si ceea ce inseamna operarea hubloului.

Trecand la utilizarea efectiva vom putea sa ne legam de ceea ce inseamna capacitatea de incarcare de 8kg de rufe pentru partea de spalare iar pentru partea de uscare veti avea o cantitate de 4.5 kg. Un program de spalare poate inseamna doua de uscare insa daca privim la faptul ca puteti alege o spalare rapida de doar 15 minute insotita de o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm putem spune ca timpul in care aveti rufe curate si uscate va fi unul foarte redus.

Citeste si despre Indesit BWA 71252 W EU

Lista de programe de spalare insa este una destul de mare si veti avea 14 posibilitati de unde sa alegeti si intre acestea trebuie sa mentionam si un program de tipul Bbay Care pentru cei care au copii sau poate cel de spalare zilnica. Ca si programe de uscare a rufelor putem sa mentionam cel pentru rufe din bumbac sau cel pentru sintetice.

Utilizarea sau functionarea personalizata inseamna si setarea temperaturii la una dintre cele 5 trepte disponibile sau poate setarea vitezei de centrifugare tot la o valoare dintre cele 5 disponibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt cu siguranta multe functii pe care Samsung WD80M4A43JW/LE le ofera si pe care le puteti analiza si aici mai poate intra cea de blocare a accesului la interfata de control, semnalizarea la finalizarea programului sau semnalizarea unei eventuale eroori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply