Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Masina de spalat este o dotare nelipsita din orice locuinta moderna. Ea este cea care se ocupa de perfecta igienizarea a rufelor, indiferent de materialul din care acestea sunt confectionate. Drept urmare, investirea intr-un astfel de produs trebuie sa se realizeze cat se poate de eficient. Iar daca nu aveti inca habar ce ati putea alege, va recomandam Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE, o masina de spalat care se remarca imediat prin tehnologia moderna de care aceasta dispune. (Doar acum la reducere)

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE este genul de produs care vine cu 1200 de rotatii pe minut, fiind genul de produs clasic din acest punct de vedere. Si tot clasica este masina si atunci cand vine vorba de incarcare. Ea are o capacitate excelenta de 7 kg.

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE are cateva dotari care o situeaza in topul preferintelor celor interesati de a avea haine curate si perfect igienizate. Mai precis, ea este extrem de economica. Fiind situata in clasa A+++, masina determina un consum redus atat de apa, cat si de energie electrica. Iar performantele de spalare raman la fel, chiar daca consumul este mai redus.

Despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE – haine curate ca prin magie

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

Trebuie sa mentionam si capacitatea generoasa a acestei masini. Ea este de 7kg. Nu este cea mai generoasa capacitate de pe piata, insa nu este nici una modesta. Drept urmare, familiile cu pana la 3 membrii, care obisnuiesc sa spele des, pot apela cu incredere la acest produs.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, capacitatea este importanta si atunci cand vine vorba de lenjeriile de pat. Acestea sunt destul de voluminoase de obicei, ceea ce inseamna ca au nevoie de o masina cu o capacitate generoasa pentru a putea face fata. Iar Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE se descurca de minune.

Referitor la numarul de rotatii, acesta este de 1200. Nu este un numar mare, avand in vedere ca masinile moderne au ajuns deja la 1600 rpm. Insa, chiar si asa, rotatiile sunt suficiente pentru a spala bine hainele.

Citeste si despre Miele TMV 843 WP

Tehnologia Eco Bubble este cea care confera un caracter economic produsului, oferind performante ridicate, chiar si atunci cand temperaturile sunt scazute. Practic, masina spala la fel de bine rufele si la 30 de grade.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat reprezinta si el un atu. Aceasta nu este deloc costisitoare, avand in vedere faptul ca ea detine tehnologia Eco Bubble, care se dovedeste foarte eficiente atunci cand vine vorba de economisiri. Pana la urma, rolul principal al unei masini de spalat este sa curete bine hainele, dar sa fie in acelasi timp si economica. Este foarte important de urmarit clasa de eficienta a unei masini de spalat deoarece ea este cea care baga la apa preturile. Iar acest lucru reprezinta un adevarat atu pentru utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply