Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa fie si inteligenta si capabila sa ocupe un spatiu redus, atunci cu siguranta un model precum Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este exact ceea ce ai nevoie. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Aceasta masina de spalat rufe vine cu o cpacitate de 6kg. Aceasta este una suficient de generoasa, pentru o gama larga de utilizatori. In ceea ce priveste numarul de rotatii, acesta este potrivit: 1200 rpm. Dincolo de acest lucru, masina este rapida si eficienta prin tot ceea ce face.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W
Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Dar pentru a va convinge, nu este suficient sa ne credeti pe noi, ci trebuie sa cititi mai multe despre acest model. Aceasta masina de spalat nu vine doar cu atribute bune, ci si cu o capacitate destul de generoasa de 6kg.

Despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W � caracteristici marca Samsung

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Samsung este compania careia ii place sa vina cu atribute bune, indiferent ca este vorba de telefoane mobile, aspiratoare sau masini de spalat. Mai mult decat atat, acesteia ii place sa se deosebeasca de restul modelelor de pe piata, introducand produselor sale atribute speciale. In cazul modelului Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este vorba de sistemul Eco Bubble.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acesta este cel care a fost creat cu ajutorul unei tehnologii revolutionare, care duce la obtinerea unui mixaj intre apa, aer si detergent, astfel incat sa fie create bule de spuma, iar acestea sa patrunda adanc in tesaturile hainelor. In acest mod, hainele sunt bine spalate, indiferent ca este vorba de apa rece sau calda. Si totul se face cu o important economisire de energie. Acest lucru situeaza masina in clasa de eficienta energetica A++,

Designul masinii este simplu, dar inovativ. Cel mai de seama aspect este fatada usor curbata, care scoate din tipare produsul. Culoarea este alb, iar designul modern face ca produsul sa poata fi foarte usor de folosit, chiar si de copii. Asa ca daca nu sunteti acasa, ii puteti ruga pe cei mici sa pregateasca masina pentru spalat rufe, iar ei se vor descurca usor. Desigur, vorbim de copii cu varste de peste 12 ani.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

In cazul masinii prezentate predomina o alta tehnologie, la fel de importanta. Aceasta este reprezentata de Touch of Color, marca Samsung, si duce la pastrarea culorilor vii. Nimic nu este mai enervant decat o rochie intr-o nuanta superba, care isi pierde stralucirea din cauza spalarilor prea dese. Asa ca producatorii Samsung au creat un model de masina care sa aiba grija de tesaturi si culori, igienizandu-le perfect.

Diagnosticarea inteligenta este un alt atribut de seama al acestei masini de spalar. Cum functioneaza ea? Este foarte simplu. Nu este nevoie sa chemati o persoana care sa se ocupe de repararea masinii, ori de cate ori ceva nu merge bine, ci puteti solicita aceasta obtiune, iar ea va va spune care este problema. Poate puteti rezolva singuri problema, fara costuri suplimentare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spune, modelul Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este un produs care vine cu dotari superioare celorlalte modele de pe piata, dar si cu un pret mai mare. Acest lucru o face o alegere pentru cei care isi permit sa plateasca mai mult pentru un asemenea produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply