Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pasionati de tehnologia Samsung? Admiratori ai acestui brand de renume? Atunci nu aveti cum sa ratati masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/, un produs special, care ne-a atras si noua atentia. (vezi oferta de AZI)

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Dincolo de faptul ca este economica, dispozitivul de spalat rufe vine cu un design modern, ci mizeaza pe inovatie si simplitate. Totodata, dintre dotarile sale fac parte programe special create pentru orice tip de tesatura.

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE
Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE,1400 RPM, 8 kg, Inverter, Clasa A+++, Alb

Dar sa aflam mai multe despre acest produs inovator.

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE – exact ce ai nevoie de la o masina de spalat rufe

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE are grija de nevoile utilizatorilor sai, oferindu-le permisiunea de a adauga in cuva sa rufele uitate. Astfel, daca se intampla sa uitati de o camasa sau o rochie, iar aceasta trebuie neaparat spalata, puteti deschide pur si simplu cuva masinii de spalat si puteti adauga rufele acolo. Desigur, masina este creata de asa natura incat sa nu faca inundatie sau sa nu pericliteze in vreun fel procesul de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tehnologia Eco Bubble este specifica modelelor Samsung si ea genereaza o curatare puternica, chiar daca utilizatorul decide sa foloseasca o temperatura mai scazuta. De exemplu, performante impotriva petelor se pot obtine si la 30 de grade. Murdaria este usor eliminata, in timp ce materialul este protejat, iar energia este vizibil economisita.

Si apropo de pete dificile, in cazul celor precum cele de grasime, sirop de fructe, noroi, cafea, vin si altele asemenea, masina se descurca excelent. Ea face apel la tehnologia numita Bubble Soak si are rolul de a inlatura toate petele dificile. Mai intai hainele sunt inmuiate bine, apoi masina incepe sa le elimine treptat. Iar cand spunem acest lucru, nu va ganditi ca trebuie sa asteptati foarte mult. Curatarea se realizeaza destul de rapid in cazul acestui produs.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Dincolo de asta, masina este deosebit de economica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce reprezinta un indiciu al faptului ca este cea mai economica masina de spalat rufe de pe piata. Iar economisirea se cunoaste atat cand vine vorba de energia electrica, cat si cand vine vorba de consumul de apa.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE lucreaza foarte inteligent. Totul se datoreaza unui motor de tipul inventor digital. Acesta nu contribuie doar la economisirea de resurse, ci are si rolul de a reduce considerabil zgomotul. De fapt, aceasta este o caracteristica a masinilor de spalat moderne. Ele consuma mai putin, dar sunt si mai silentioase. In plus, motorul prelungeste durata de viata, nelasand calcarul sa se depuna pe componente pentru a le deteriora.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In cazul acestui dispozitiv exista si un sistem de erori care detecteaza singur problemele, informand utilizatorul in timp util pentru a lua masuri. Diagnosticarea se realizeaza usor, prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone-ul celui care foloseste masina de spalat. Iar in cazul in care nu aveti un smartphone, puteti ruga unul dintre copii sa va ajute. Pretul produsului este ceva mai mare decat media, insa si dotarile sunt net superioare fata de alte masini. Sunteti de acord?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply