Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Este destul de clar faptul ca evolutia tehnologiei poate lua prin surprindere si asta fie ca este vorba despre partea de electronice, sau cea a electrocasnicelor insa prezenta unor produse moderne sau a unor noi nu face decat sa ajute in aceasta directie. Un bun exemplu pentru ceea ce poate insemna evolutia unor produse poate fi si masina de spalat rufe Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE.(vezi reducerile de AZI)

Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Despre Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Cazurile in care se uita punerea tuturor rufelor in masina de spalat sunt multe si la fel pot fi si cele in care poate vreti sa adaugati unele rufe doar pentru partea de clatire si nu si pentru cea de spalare. In orice caz un model Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE ce permite sa adaugati rufe dupa ce deja ati dat drumul programului nu are cum sa fie decat modern si avantajos.

Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE, Digital Inverter Motor, Eco Bubble, Display LED, Smart Check, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Pentru a va ajuta sau a aduce avantajele sale in slujba voastra trebuie mai intai sa vedeti ceea ce inseamna pretul de achizitie si care poate fi acceptat destul de usor.

Despre Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE adus in slujba voastra

Citeste si despre Slim LG F2J5WN7S

Aducerea acestui model dupa cum spuneam poate sa inceapa de la partea de pret de achizitie insa asta nu este ceva greu de facut insa motivele continua cu partea de caracteristici constructive si cu cea a celor functionale. Pentru partea de integrare a unei masini de spalat rufe Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE in designul locuintei cu siguranta nu veti avea foarte multe probleme pentru ca prezinta un gabarit de 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si de 55 cm in adancime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Nici din punctul de vedere al aspectului nu vor fi probleme pentru ca prezenta inoxului si a combinatiei de gri si negru aduce acel aer aparte in orice locuinta ar fi asezat acest model. Din punctul de vedere al dimensiunii pe langa pozitionare veti avea si ceea ce inseamna capacitatea de incarcare de pana la 9kg de rufe si astfel recomandarea pentru a deservi pana la 7 persoane.

Dupa pozitionare este normal sa vedem si caracteristicile functionale si asta pentru ca este vorba despre posibilitatea de a utiliza unul dintre cele 14 programe disponibile. Intre aceste programe se afla si cele consacrate dar exista si unele moderne si intre acestea putem pozitiona cel de spalare ecologica, cel baby care sau cel de spalare denim.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Cei cu mai putin timp la dispozitie pot opta si pentru spalarea rapida insa cu siguranta se poate alege si o utilizare mai personalizata prin setarea nivelului de temperatura sau a celui de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Participarea la procesul de spalare efectiva inseamna si prezenta unor functii de siguranta precum blocarea accesului la interfata, semnalizarea unei eroori, a tehnologiilor Eco Buble sau a functiei de autodiagnosticare a Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In cazul oricarei utilizari a unei masini de spalat rufe vom avea si ceea ce inseamna partea de rezultate in urma utilizarii fie ca ne referim la ce inseamna evaluarea spalarii sau uscarii sau la evaluarea eficientei energetice specifice clasei A+++ cu un consum mediu anual de 130 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply