Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

O masina de spalat poate sa aduce multe beneficii in cadrul unei locuinte insa aceste beneficii pot sa fie sporite in cazul in care discutam despre prezenta unui model nou, modern si performant. Ca mai toate produsele care se pot incadra in gama moderna si pentru o masina de spalat putem avea lucrurile putin mai complicate insa prin intermediul unui model Samsung Add Wash WW80K44305X/LE putem sa le simplificam.(vezi reducerile de AZI)

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

Despre Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

In primul rand ceea ce poate fi putin cam complicat este pretul de achizitie al acestui model insa la fel de bine poate fi vorba despre ceea ce se observa de la distanta. Puteti sa vedeti foarte usor ca Samsung Add Wash WW80K44305X/LE este un model care va ofera posibilitatea de a adauga rufe la spalat dupa pornirea programului selectat.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add Wash WW80K44305X/LE, Digital Inverter Motor, Display LED, Smart Check, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Daca elementele sau caracteristicile vizibile inclusiv din partea de denumire nu sunt suficiente putem sa trecem si la alte elemente care pot recomanda acest model.

Despre Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE aduce diversitate.

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Nu putine sunt cazurile in care dupa ce ati pornit masina de spalat ati realizat ca ar mai fi ceva de pus inauntru insa Samsung Add Wash WW80K44305X/LE poate sa va scape de aceasta grija. Sistemul cu care este prevazuta si care permite deschiderea unei usi din cadrul hubloului va ofera posibilitatea chiar si numai de a pune ceva cand masina se afla la programul de clatire.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trecand peste acesta caracteristica ce pozitioneaza modelul in categoria celor moderne putem sa vedem si alte elemente ce pot fi vazute ca si avantajoase. Veti avea pentru o parte de utilizare avantajoasa si accesibila ceea ce inseamna partea de panou de comanda digital ce va ofera posibilitatea de a spala exact cum doriti.

Veti avea posibilitatea ca de la acest panou sa alegeti una dintre functiile cu care este prevazut acest model si care pot fi cele precum programarea intarziata, functia pentru curatarea tamburului sau poate partea de blocare a accesului la interfata pentru cei mici. Pentru latura programelor pe care le veti putea utiliza vom mentiona cele functie de tipul tesaturilor, un program pentru umezire, unul intensiv sau cel pentru clatire suplimentara.

Citeste si despre LG F4J5TN7S

Sunt prezente pentru Samsung Add Wash WW80K44305X/LE si unele programe care pot pune in umbra alte modele de masini de spalat. Acestea sunt cele precum spalare zilnica, programul pentru imbracaminte de culoare inchisa dar si un program Baby care pentru rufele celor mici insa nu trebuie sa uitam nici de cei care vor sa spele rapid si care pot sa foloseasca un program de spalare rapida de 15 minute.

Timpul de spalare tine cu siguranta de cel rapid insa pentre uscare ceea ce poate conta este o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. In toata utilizarea nu trebuie ignorata insa capacitatea de incarcare de pana la 8kg ceea ce cu siguranta este importanta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model cu incarcare frontala precum este acest model Samsung Add Wash WW80K44305X/LE poate fi important si prin prisma dimensiunii de 85 x 60 x 55 cm dar si prin prisma consumului de energie aferent clasei de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply