Miele WEG675 WPS

Astazi vorbim despre un producator de masini de spalat care, desi nu este foarte cunoscut in tara noastra, se bucura de o reputatie foarte buna in strainate. Ba mai mult, el vine si cu un istoric interesant. Astfel, este vorba despre Miele si al sau produs Miele WEG675 WPS. Iar printre dotarile cele mai de seama ale acestui model de masina de spalat veti regasi cu siguranta ceva ce vi se potriveste. (vezi reducerile de AZI)

Miele WEG675 WPS

Despre Miele WEG675 WPS

In ceea ce priveste aspectul, nu trebuie sa va asteptati la minuni. Este o masina de spalat obisnuita, dar cu dotari interesante. De exemplu, un prim aspect care trebuie reperat este capacitatea sa generoasa. Atatd e generoasa, incat are suficient loc in cuva sa pentru lenjerii de pat, dar si pentru hainele unei familii cu 3-4 membri. Mai precis, vorbim despre 9 kg de rufe.

Miele WEG675 WPS
Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, TwinDos, CapDosing, WiFi Conn@ct, Alb

La toate acestea se adauga si dimensiunile bune ale produsului, ceea ce o face o alegere excelenta pentru bai mai generoase sau mai inguste. O alta precizare importanta legata de produsul nostru este tamburul in forma de fagure. Acesta este excelent pentru rufe, fiind genul de model care nu le agata si nu le scamoseaza.

Despre Miele WEG675 WPS

Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS – masina de care are nevoie familia ta

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Clasa de eficienta enegetica a modelului Miele WEG675 WPS este una impresionanta: A+++. Acest lucru inseamna importante economisiri. De fapt, este una dintre cele mai economice clase, fapt care se traduce in facturi foarte mici.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ba mai mult, eficienta produsului nu este deloc afectata de faptul ca ea face parte din clasa A+++. In ceea ce priveste procesul de stoarcere, in cazul acestui model vorbim despre un numar bun de rotatii: 1400 rpm.

Si daca tot vorbim de dotari, trebuie sa stiti ca o dovada incontestabila a modernitatii produsului este faptul ca Miele poate fi conectata la dispozitivele mobile prin intermediul Wi-Fi-ului. Astfel, ea poate fi usor controlata si poate oferi informatii pretioase utilizatorilor despre programele pe care le detine.

Citeste si despre Bosch WAB24262BY

La toate acestea se adauga si faptul ca Miele WEG675 WPS vine cu sistem de distribuire al detergentilor. Si totul printr-o singura atingere. Este vorba de un sistem revolutionar, care pastreaza, in acelasi timp, masina foarte curata si care ajuta detergentii si balsamul de rufe sa isi faca treaba bine in ceea ce priveste improspatarea.

Dintre dotarile modelului Miele WEG675 WPS nu lipseste startul intarziat. Acesta permite utilizatorilor sa programeze masina sa porneasca fix cand au ei nevoie. Ba mai mult, masina vine si cu temporizator in afisaj, ceea ce indica timpul ramas pana la finalizarea unui ciclu de spalare. Iar utilizatorul va stii cum sa-si programeze activitatile, astfel incat sa nu le aglomereze foarte tare. Si sa aiba timp si de rufe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al rezistentei, modelul Miele WEG675 WPS merita toata aprecierea. Mai mult decat atat, au fost teste efectuate si au aratat ca masina de spalat este printre cele mai rezistente de pe piata. Ea a reusit sa faca fata provocarilor, inclusiv a celor legate de depuneri de calcar sau cantitati mari de rufe spalate periodic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply