Miele WCR 870 WPS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cautati o masina de spalat moderna cu care sa puteti spala cat mai multe rufe? Avem o sugestie care va va placea cu siguranta: masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS, un model de calitate cu numeroase functii. (vezi reducerile de AZI)

Miele WCR 870 WPS

Despre Miele WCR 870 WPS

Din punct de vedere al adancimii sale trebuie spus ca are o dimensiune de 63.6 cm. Latimea pe care o masoara aceasta este de 59.6 cm. Mai are si o inaltime care masoara 85 cm, fiind potrivita. De asemenea, mai trebuie spus ca acest model cantareste 95 Kg. Are un cablu pentru a se alimenta la curentul electric a carui lungime este de 2 m.

Miele WCR 870 WPS
Miele WCR 870 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS, 9 kg, 1600 RPM, Touch Control, TwinDos, Clasa A+++, Alb

Hubloul acesteia se deschide spre partea dreapta, avand si un panou de comanda util, acesta fiind de tip touchscreen. Culoarea acestui produs este albul, ceea ce inseamna ca va fi usor de integrat in locul unde o veti aseza.

Despre Miele WCR 870 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS – despre dotarile interne

Citeste si despre Samsung WD90N74oNOA/LE

Despre aceasta masina de spalat rufe ce face parte din gama Miele trebuie spus ca are un consum anual de energie de 130 kWh. In ceea ce priveste consumul mediu anual de apa al acesteia trebuie spus ca este de 11000 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS face parte din clasa energetica A+++, acesta fiind un adevarat atu al acestui model. Asta pentru ca nu va avea un consum ridicat de curent electric, si nu vor mai fi dati multi bani pe facturi. Tipul acestui model este standard, incastrarea sa fiind tot standard. Incarcarea se realizeaza destul de usor, aceasta fiind frontala.

Este un model care se potriveste pentru a fi utilizata de catre o familie din care fac parte 3-4 membrii. Este dotata cu o capacitate de incarcare de 9 kg. Are o viteza la centrifugare destul de buna, cea maxima ajungand la 1600 rpm. Nivelul de zgomot pe care il emite la centrifugare este de 72 dB, iar la spalare este de 46 dB.

Citeste si despre Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS prezinta o functie de iluminare, precum si functiile de siguranta: Waterproof system si blocare de siguranta. Este un model modern, fiind dotat cu tehnologiile: TwinDos, CapDosing, QuickPowerWash, PowerWash 2.0, ProfiEco Motor, EcoFeedback.

In ceea ce priveste numarul programelor la spalare trebuie spus ca este unul destul de mare, acestea fiind: Matase, Bumbac, Delicate, Camasi, Perdele, Pilote de puf, Rufe inchise la culoare, QuickPowerWash, Express 20. De asemenea, mai include si functiile: Evacuare si centrifugare, Articole umplute cu puf, Imbracaminte sport. Nu trebuie uitat nici de functiile: Calcare minima, Perne, Masina de curatat Automatic +, Lana. Functiile de mare utilitate sunt si: Impermeabilizare Aer liber, Apretare Denim, Textile noi. Acest model detine si un program rapid a carui durata este de 20 min. Dispenserele pe care le include sunt pentru detergent, dar si pentru balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Miele WCR 870 WPS este un produs de calitate cu nenumarare functii si programe de spalare, ceea ce ofera diversitate din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, si pretul sau este unul ceva mai crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply