Miele WCE670 WCS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS un produs care vine imbracat intr-o carcasa de culoare alba si aduce cu sine o multime de atribute recomandate utilizatorului obisnuit. Mai intai, se remarca designul sau. Simplu si elegant, respectand principiul: mai putin inseamna mai mult. (ACUM la reducere)

Miele WCE670 WCS

Despre Miele WCE670 WCS

Aceasta vine cu o capacitate buna de 8 Kg, ceea ce o face suficient de incapatoare pentru o multime de utilizatori: pentru cei care locuiesc pe cont propriu sau pentru familiile care trebuie sa imparta acelasi dispozitiv.

Miele WCE670 WCS
Miele WCE670 WCS

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS, 8 Kg, 1400 rpm, Wifi Connect, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, ea are o viteza de 1400 rpm, fiind genul de produs care nu neglijeaza tesaturile si nu le deterioreaza, chiar daca ele sunt spalate la un numar de rotatii destul de mare. Dincolo de asta, masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS include touch control. Acesta permite utilizatorului sa seteze usor programele sau optiunile de spalare ale masinii.

Despre Miele WCE670 WCS

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS – genul de produs diin gama Miele care uimeste tot mai multi utilizatori

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Daca la inceput utilizatorii aveau tendinta de a se indrepta spre branduri clasice de masini de spalat, in timp, ei au decis sa acorde o sansa si celor mai putin populare, dar care au demonstrat ca merita datorita unor atribute atat de bune si la un pret corect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa A+++, dar nu doar atunci cand vine vorba de energia electrica, ci si atunci cand vine vorba de spalarea propriu-zisa. Consumul acesteia este de 176 kWh/ an. CapDosing reprezinta procesul de atribuire a capsulelor. In felul acesta, spalarea se va realiza cat se poate de eficient. Fara urme de deterh

Tambururul acestei masini de spalat este brevetat de catre brandul-mama Miele. Acesta are forma de fagure si se dovedeste ideal pentru o intretinere delicata a hainelor. Totodata, masina include panou frontal emailat, rezistent la coroziuni, zgarieturi. Acedta este usor de curatat. Startul intarziat reprezinta un mare plus pentru utilizator, deoarece programul poate incepe oricand ii convine utilizatorului. Eco Feedback – ofera control deplin utilizatorului atunci cand vine vorba de consum. Si nu doar consumul de electricitate, ci si cel de apa.

Citeste si despre Electrolux EWS31264SU

Sistem Waterproof (WPS) – confera siguranta dubla in cazul unor scurgeri. Mai precis, acesta include un al doilea ventilator care are rolul de a optine admisia de apa, direct la robinet. Totodata, masina vine cu garantie privind protectia la apa. Cu alte cuvinte, in cazul defectarii sistemului de apa, Miele va suporta costurile pentru daunele materiale rezultate. Si se va ocupa de acest lucru timp de 20 de ani.

72 dB este valoarea maxima la care aceasta poate ajunge. Iara sta se intampla atunci cand masina se afla in plin proces de centrifugare. Astfel, utilziatorul trebuie sa fie atent, pentru ca aceasta ar putea fi deranjanta pentru vecini (daca aveti ghinionul de a locui intr-o casa/ intr-un apartament cu pereti subtiri).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Printre programele care trebuie aminte sunt cel pentru bumbac, camasi si bumbac eco. Dar numarul total al programelor este de 15. Asa ca utilizatorul are de unde ale. Unele programe sunt mai rapide decat altele. De exemplu, cel de improspatare dureaza putin, dar nu este la fel de eficient atunci cand vine vorba de pete. Pretul acestui model de masina nu este mare, ci este bun. Ne raportam la ceea ce ofera, desigur.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply