Miele TKR 850 WP

Uscatorul de rufe poate fi vazut ca cel mai important element mai ales atunci cand vorbim despre disconfortul cauzat de uscarea traditionala. Prezenta insa a unui model Miele TKR 850 WP poate sa insemne eliminarea oricaror probleme precum ar fi producerea de condens, uscarea pe dispozitive improvizate, uscarea pe sarma sau murdarirea rufelor aflate deja la uscat.(oferta de AZI aici)

Miele TKR 850 WP

Despre Miele TKR 850 WP

In cazul in care este vorba despre o curatatorie sau poate despre o pensiune sau o motel atunci un uscator Miele TKR 850 WP inseamna si o eficienta sporita si eliminarea unor probleme ce tin de utilizarea unor uscatoare depasite sau poate de suplimentare a altui sau altor modele.

Miele TKR 850 WP
Uscator de rufe Miele TKR 850 WP, 9 Kg, Pompa de caldura, 21 programe, Clasa A+++, Alb

In orice situatie sau in orice scenariu prin aducerea acestui model putem sa vorbim si despre aducerea unui plus de siguranta si de modernitate.

Despre Miele TKR 850 WP

Miele TKR 850 WP pentru anumiti doritori

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Cu siguranta din cauza pretului de achizitie nu toata lumea va privi la ceea ce are de oferit Miele TKR 850 WP insa o analiza mai amanuntita va poate arata si de ce pretul este unul mai ridicat decat in cazul altor produse. Putem sa incepem cu ceea ce inseamna posibilitatea de uscare a unei cantitati de pana la 9kg de rufe ceea ce nu este deloc putin si asta pentru toate exemplele mentionate anterior.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Cu o asemenea capacitate de uscare trebuie sa vedeti si partea de pozitionare a acestui model Miele TKR 850 WP si asta pentru ca si gabaritul va fi unul diferit. Spatiul de care are nevoie pentru pozitionare este unul cu o inaltime de 85 cm, cu o latime de 59.6 cm si cu o adancime tot de 59.6 cm. Pentru partea de adancime insa trebuie sa vedeti si partea legata de incarcarea sau descarcarea uscatorului pe hubloul care vine cu o deschidere spre stanga.

Deschiderea hubloului este doar o prima faza a utilizarii pentru ca pe urma intra in scena functiile pe care acest uscator cu pompa de caldura le detine. Veti putea sa alegeti pentru uscare unul dintre cele 21 de programe de care dispune si intre care este greu de crezut ca nu veti gasi unul potrivit pentru ceea ce aveti nevoie.

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

Functionarea se mai leaga si de ceea ce inseamna prezenta unei functii Eco Feedback sau de prezenta unei tehnologii precum Eco Dry. Aceste elemente precum si modul de utilizare vor participa si in ceea ce priveste pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++ cu un consum de putere in program standard de 1.63 kWh.

In urma utilizarii se mai poate sesiza un rezultat si acela este cel al nivelului de zgomot pe care il poate produce iar nivelul maxim atins de acest uscator este unul de 62dB datorita unor fluxuri diminuate de aer. Cei care insa vor sa stie exact cand va fi gata programul de uscare pot sa apeleze si la o functie de programare intarziata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Comparatia acestui model Miele TKR 850 WP nu are rost sa fie facuta doar cu uscarea traditionala a rufelor si asta pentru ca beneficiile sunt multiple si fata de ce ofera alte uscatoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply