Miele TDD230WP

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Este de preferat ca in fiecare locuinta sa existe elemente carora sa le predam o parte din sarcinile casnice care trebuie realizate. Cum in majoritatea cazurilor exista o masina de spalat rufe pentru partea de uscare a acestora putem sa apelam la un model Miele TDD230WP.(oferta de AZI aici)

Miele TDD230WP

Despre Miele TDD230WP

Un uscator de rufe poate sa insemne un plus pentru stilul de viata al fiecaruia prin ajutorul pe care il ofera insa poate fi un plus si pentru rufele sau tesaturile care trebuie uscate. Cu siguranta nu se poate compara utilizarea unui model Miele TDD230WP cu varianta traditionale de uscare si asta mai ales in ceea ce priveste grija acordata tesaturilor.

Miele TDD230WP
Miele TDD230WP

Uscator de rufe Miele TDD230WP, 8 Kg, Pompa de caldura, 11 programe, Clasa A++, Alb

Chiar daca poate necesita o usoara investitie datorita rpetului de achizitie pe care il are un uscator de rufe poate sa insemne pana la urma o cheltuiala mai mica daca privim in timp.

Despre Miele TDD230WP

Uscatorul Miele TDD230WP adus in slujba voastra

Citeste si despre Electrolux EWS31264SU

Prin uscarea in aer liber poate fi vorba despre o uscare rapida dar poate fi vorba si despre deteriorarea tesaturilor prin decolorare la soare dar poate fi vorba si despre cazuri in care acestea sunt surprinse de ploaie. Putem sa aducem ca si argument in favoarea alegerii unui model precum Miele TDD230WP si posibilitatea ca rufele sa fie aruncate pe jos sau murdarite de animale si insecte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Cu siguranta si timpul de uscare va fi mai redus utilizand Miele TDD230WP insa in acelasi timp putem vorbi si de o grija acordata in plus tuturor rufelor. Ceea ce asigura eficienta acestui model este sistemul pe care isi bazeaza functionarea si mai exact faptul ca este un uscator cu pompa de caldura standard.

Trebuie sa mentionam totusi si faptul ca aducerea sa in sprijinul vostru inseamna alocarea unui spatiu pentru instalare si asta poate fi o mica probleme pentru cei care nu au o locuinta sau o incapare foarte spatioasa. Acest aspect tine de faptul ca trebuie sa insoteasca o masina de spalat rufe insa valoarea spatiului ocupat de acest model este de 85 cm in inaltime si 59.6 cm in latime.

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Partea de adancime este data atat de dimensiunea pe care acest model o are cat si de partea de deschidere a hubloului spre stanga. Veti mai avea de luat in calcul in partea de asezare si aspectul privind conectarea la o sursa de tensiune prin intermediul cablului de alimentare cu o lungime de 2m.

Finalizand partea de asezare unde va este mai convenabil puteti sa il puneti la treaba si asta prin posibilitatea de uscare a unei cantitati de 8kg de rufe. Numarul de programe prin care puteti face aste este de 11 si intre acestea se afla unele precum cel dedicat uscarii camasilor, un program denim sau unul express. Gama de functii ce insoteste aceste programe este si ea importanta si veti avea o functie de precalcare sau veti avea tehnologii precum EcoDry sau Perfect Dry.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pusa in balanta prezenta Miele TDD230WP impreuna cu faptul ca aduce o functionare economica prin pozitionarea in clasa de eficienta A++ cu orice alta metoda de uscare nu cred mai este nevoie sa spunem cum va inclina aceasta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply