LG F4WN408S0

Pentru ca ne place foarte mult tehnologia oferita de LG, astazi vorbim despre o masina de spalat rufe cu trasaturi impresionante. Mai precis, este vorba despre modelul LG F4WN408S0, un produs care arata bine si se descurca bine atunci cand vine vorba despre ocrecta igienizare a rufelor. (vezi reducerile de AZI)

LG F4WN408S0

Despre LG F4WN408S0

Indiferent daca este vorba despre lenjerii de pat, prosoape, pulovere sau alte haine, aceasta masina de spalat se descurca excelent. Dincolo de asta, ea are o forma dreptunghiulara si culori clasice: alb si negru. Se asorteaza in orice baie si nici nu ocupa foarte mult. Mai degraba, am putea numi dimensiunile ca fiind clasice.

LG F4WN408S0
Masina de spalat rufe LG F4WN408S0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Spa Steam, Direct Drive, Smart Diagnosis, WiFi, Alb

Insa, asta nu este tot. In continuare vom discuta despre atributele tehnice ale acestei masini de spalat rufe. Si iata cum stau lucrurile.

Despre LG F4WN408S0

Masina de spalat rufe LG F4WN408S0 – tehnologia LG in baia ta

Citeste si despre Hotpoint WMD 722B

LG F4WN408S0 este genul de produs economic, facand parte din clasa A+++. Aceasta este cea mai economica din Romania si se traduce prin spalari ecomice, atat in ceea ce priveste apa, cat si eenergie electric. Desi, implicit, vorbim despre facturi mai mici.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea masinii este destul de generoasa si este de 8 kg. Aceasta se potriveste familiilor medii. Din punct de vedere al numarului de rotatii, putem vorbi despre un produs clasic, care ajunge la 1400 rpm.

La toate acestea, se adauga si faptul ca masina nu este foarte zgomitoasa, dar nici pe deplin silentioasa. O putem cataloga ca avand atribute medii, din acest punct de vedere. Ingrijirea rufelor, in schimb, reprezinta cu adevarat un atu. Iar secretul acestui model consta in tambur. Tamburul are rotatii uniforme, care nu agata rufele si nici nu le deterioreaza.

Citeste si despre Candy CS4 H7A1DE-S

Ba mai mult, LG F4WN408S0 pare sa aiba un fel de al saselea simt. Ea nu detecteaza doar incarcatura, ci si cat de delicate sunt rufele din interiorul sau. Astfel, ea are grija de tesaturi si nu le scamoseaza. Ba mai mult, isi coordoneaza miscarile, conform tesaturilor lor. Dincolo de asta, daca utilizatorul nu este multumim de programele obisnuite, el poate downloada altele. El functioneaza pe baza tehnologiei SmartThinQ care permite un control de la distanta si posibilitatea de upgradare a listei de programe. Ba mai mult, tehnologia permite programarea intarziata a pornirii ciclului de spalare.

O tehnologie aparte a acestui model este cea numita Spa Steam. Ea functioneaza pe baza de abur si este cea care are grija de petele mai dificile. Practic, vaporii de abur sunt cei care inconjoara petele si care patrund in adancime pentru a le elimina pe deplin. Programele speciale ale acestei masini au grija de alergeni si ii elimina pana la 99,9%. Astfel, hainele proaspat scoase de la spalat nu mai provoaca iritatii sau mancarimi. De exemplu, produsul LG este cel care sustine lupta impotriva acarienilor, adica a celor care provoaca probleme de respiratie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si desi masina de spalat rufe LG F4WN408S0 are grija de tesaturi, indeparteaza bine petele, actionand in profunzime si elimina alergenii, ea nu are un pret exagerat. Are un pret bun, tinand cont de faptul ca este un produs economic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply