LG F4J6TG0W

LG F4J6TG0W este unul dintre modelele de masini de spalat rufe ideal pentru o familie medie sau chiar mare, care doreste sa aloce mai mult timp carierei sau familiei decat treburilor casnice. Dotata cu uscator, avand o capacitate mare de spalare, ea iti va lua de pe cap una dintre cele mai plictisitoare activitati dintr-o gospodarie: spalatul rufelor.(Doar acum la reducere)

LG F4J6TG0W

Despre LG F4J6TG0W

Inainte de a vorbi despre perfomantele tehnice ale modelului LG F4J6TG0W ne vom referi putin la designul acestei masini de spalat.

LG F4J6TG0W
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TG0W, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, Clasa A, Motor Direct Drive Inverter, Spa steam, Smart Diagnosis, NFC, Alb

Alba, cu un hublou negru, generos, de 30 cm, ce se deschide spre stanga, electrocasnicul aduce o prezenta eleganta si moderna in orice locuinta. Panoul de control este compus din butonul rotativ central cu care pot fi setate programele si din ecranul LCD si butoanele tactile situate in partea stanga a modelului. Dimensiunea masinii este data de inaltimea de 85 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 56 cm. Greutatea de 68 kg este perfecta pentru a oferi stabilitate modelului LG F4J6TG0W.

Despre LG F4J6TG0W

Performanta la un pret decent

Citeste si despre Sharp ESGFB6103W3EE

Desi ar fi multe de spus despre aspectul exterior al lui LG F4J6TG0W, ceea ce intereseaza cu adevarat sunt specificatiile tehnice. Este dotata cu uscator prin centrifugare, acesta uscand perfect hainele datorita celor 4 programe si turatiei maxime de uscare de 1400 rpm. Capacitatea maxima de uscare, este de 5 kg, refiind recomandata depasirea acestei cantitati.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de spalare de 8 kg este suficienta pentru o familie medie sau mare, programele multiple ajutand la o spalare eficienta a oricarui tip de material. Mai mult, dintre cele 14 posibile se remarca programul anti-alergic care foloseste aburii pentru a igieniza hainele in proportie de 99.9%. Acest lucru face ca masina LG F4J6TG0W sa fie perfecta si pentru copiii mici care au pielea delicata si necesita mai multa atentie.

Pentru ca LG este un brand care se respecta, a introdus in aceasta masina de spalat tehnologia 6 Motion DD care, odata cu inceperea programului de spalare ales, va activa si miscarea tamburului in directii multiple pentru a evita botirea sau deteriorarea tesaturilor. Totodata curatarea materialelor va fi mult mai eficienta.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Pentru ca, de multe ori ne-am dat seama ca am uitat sa adaugam anumite haine imediat ce am dat drumul la masina de spalat, LG a venit in ajutorul nostru cu functia de „adaugare articole”. Astfel, indiferent de programul ales sau tipul de haine spalat, dupa apasarea butonului „Add item” va trebui sa astepti 3 secunde dupa care poti deschide hubloul si sa adaugi orice alte tesaturi.

Pentru ca telefonul este o parte integranta din viata noastra, producatorul a dotat modelul LG F4J6TG0W cu functia NFC care permite conectarea masinii la telefon si descarcarea de noi programe de spalat sau transmiterea de informatii legate de anumite erori de functionare. Functia Smart Diagnosis iti va oferi si solutii in cazul in care problemele sunt rezolvabile de catre utilizator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere ca specificatiile tehnice fac din LG F4J6TG0W un model premium, pretul la care este disponibila aceasta masina de spalat este mai mult decat accesibil. Daca mai spunem si faptul ca modelul se incadreaza in clasa A de eficienta energetica la spalare si centrifugare, vom intelege de ce atat de multa lume a achizitionat deja acest aparat electrocasnic.

User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply