LG F4J6JY0W

In locuinta isi pot face loc toate electrocasnicele de care aveti nevoie pentru a va face viata mai usoara si poate fi vorba despre cele pe care le folositi pentru a gati sau pregati ceva delicios sau poate fi vorba despre cele necesare pentru a avea o igiena corecta cum va poate fi de folos si LG F4J6JY0W.(vezi reducerile de AZI)

LG F4J6JY0W

Despre LG F4J6JY0W

O astfel de masina de spalat este cu siguranta un plus pentru voi si pentru orice utilizator iar asta pentru ca aveti posibilitatea de a va baza pe o functionare moderna a LG F4J6JY0W si una de lunga durata ceea ce cu siguranta vrea fiecare.

LG F4J6JY0W
Masina de spalat rufe LG F4J6JY0W, Direct Drive, 10 kg, 1400 RPM, Steam, Smart Diagnosis, A+++, Alb

Posibilitatea de alegere poate veni si in urma utilizarii unor modele mai ineficiente sau neperformante insa nu trebuie sa ignoram partea in care acest model este ales pentru ceea ce are de oferit si atat.

Despre LG F4J6JY0W

Mai mult pentru LG F4J6JY0W

Citeste si despre Slim LG F2J5WN7S

In cazul anumitor modele totul pare sa fie numai lapte si miere insa in privinta acestuia putem spune si un usor inconvenient si este vorba despre faptul ca pretul de achizitie poate fi unul usor cam ridicat pentru unele persoane. Pretul de achizitie chiar daca poate parea cam ridicat poate fi in acelasi timp unul justificat insa asta se poate vedea doar dupa ce veti vedea toate caracteristicile detinute de catre LG F4J6JY0W.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O masina de spalat este importanta sau mai bine spus esentiala insa putem sa vedem mai multe elemente legate de posibila utilizare a acestui model. Pentru inceput putem sa ne legam de ceea ce inseamna aducerea acestui model in locuinta voastra si unde avem partea de dimensiune a spatiului pe care il va ocupa.

Inaltimea masinii de spalat este una de 85 cm, latimea una de 60 cm iar adancimea de 61 cm insa pentru aceasta caracteristica constructiva mai avem de vazut si partea de deschiderea a hubloului spre stanga. Tot la asezare trebuie vazuta si legarea la sursa de apa si la scurgere dar in acelasi timp aveti nevoie si de conectarea la priza iar ceea ce mai putem afla din aceasta directie este consumul pe care il are LG F4J6JY0W.

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Prin pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++ datorita unui consum mediu anual de 143 kWh ne poate arata ca pe langa eficienta sporita vom avea si un model prietenos cu factura la energia electrica. Prietenia dintre acest model si utilizator poate fi legata si de ceea ce inseamna posibilitatea de a spala pana la 10 kg de rufe sau de a spala in liniste prin prezenta unui nivel de zgomot de 73dB pentru centrifugare si 55dB pentru spalare.

Tot la capitolul beneficii din partea masini de spalat putem avea si ceea ce inseamna controlul functionarii iar asta prin prisma faptului ca panoul de comanda este unul de tip touch screen.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O masina de spalat nu are cum sa nu fie analizata si din perspectiva programelor disponibile pentru a fi utilizate. Veti avea 14 programe disponibile insa si unele functii complementare precum semnalizare eroare, Smart Diagnosis, Autodiagnosticare sau tehnologii precum SpaSteam, Invert Direct Drive pe care LG F4J6JY0W le detine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply