LG F4J5TN7S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Gasirea unei masini de spalat care nu doar sa curete bine rufele, ci sa si fie delicata cu acestea nu este un lucru usor. Desi exista o multime de optiuni pe piata, alegerea trebuie intotdeauna facuta cu grija. Iar in acest sens va recomandam modelul LG F4J5TN7S , o masina de spalat rufe care smulge priviri admirative si laude de la utilizatorii sai. (Doar acum la reducere)

LG F4J5TN7S

Despre LG F4J5TN7S

Daca v-ati saturat de masinile cu design clasic, alb, atunci modelul imbracat in carcasa gri, este exact ce aveti nevoie, pentru a va completa armonios incaperea. Griul este simbolul inovatiei si al modernismului, fiind ideal pentru dispozitivele care indeplinesc aceste criterii.

LG F4J5TN7S
LG F4J5TN7S

Masina de spalat rufe LG F4J5TN7S, Direct Drive, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Argintiu

Insa, designul nu inseamna doar un aspect placut, ci si eficienta. Astfel, in cazul acestui model vorbim de o cuva a masinii care efectueaza bine miscarile, astfel incat sa curete bine chiar si programale ce includ pete dificile. Totodata, functia vine cu o viteza de rotatie bine controlata, care determina miscari uniforme in stanga si in dreapta, fara a afecta tesaturile rufelor. Iar in acest caz vorbim chiar si de rochii sau bluze mai delicate. Desigur, trebuie sa aveti grija de cele din matase, deoarece curatarea lor se dovedeste o adevarata provoacare. Firele se pot descoase foarte usor.

Despre LG F4J5TN7S

Masina de spalat rufe LG F4J5TN7S – o masina gri, care stie sa aduca rezultate bune

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Numarul de rotatii in cazul acestui produs este potrivit. Mai precis, vorbim de 1400 rpm. Ele sunt suficiente pentru cei care vor sa curete corespunzator hainele, fara a le deteriora in vreun fel. Vorbim in acest caz de scamosare sau rupedere. In ceea ce priveste capacitatea produsului, aceasta este potrivita si este de 8 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar pentru ca masinile de spalat se numara printre produsele care consuma destul de mult, trebuie sa va vorbim putin si despre cum sta modelul LG la acest capitol. Astfel, acest model sta excelent la acest capitol.

Motorul acestei masini de spalat este de tipul direct drive. Principalele sale caracteristici sunt faptul ca el este fiabil si foarte silentios. Drept urmare, daca vreti sa spalati seara, cand ceilalti membrii ai familiei au mers la culcare, puteti realiza acest lucru fara sa-i deranjati. Dincolo de asta, masina de spalat prezentata ofera 10 ani garantie pentru motor, ceea ce reprezinta o gatantie a calitatii.

Citeste si despre Siemens WT47W540BY

O alta caracteristica buna a acestei masini de spalat este cea numita smart diagnosis. Aceasta permite detectarea problemelor masinii de spalat si informarea imediata a utilizatorului pentru ca acesta sa poata lua masuri. Si totul se afla la doar o aplicatie distanta. Masina de spalat rufe LG F4J5TN7S este dovada faptului ca tehnologia a evoluat cu adevarat.

Si apropo de asta, tot prin aplicatie utilizatorul poate downloada rapid si eficient programe. El nu trebuie sa se rezume doar la cele clasice pe care le include masina, ci poate opta pentru unele mai sofisticate, in functie de materialele hainelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestei masini, putem spune ca acesta este putin mai mare. Insa, nu cu foarte mult. Pana la urma, avand in vedere dotarile bune ale masinii, putem spunem ca pretul este justificat.

2 Comments
 1. Reply
  Cristina august 2, 2018 at 7:56 am

  Buna ziua! Intrucat comentariul de ieri nu a fost postat, revin cu el, poate de acesta data nu mai este cenzurat.
  Ma poate lamuri cineva care foloseste acest model de masina, daca dupa ce se seteaza functia „Time Delay”, de ex. 8 ore, apoi start/pause, este normal ca panoul de afisaj sa ramana activ (luminat) pe toata aceasta perioada?

 2. Reply
  titi septembrie 6, 2018 at 9:16 pm

  iar teoria conspiratiei.cineva vrea sa o cenzureze pe Cristina.Si totul pentru o intrebare foarte pertinenta.

Leave a reply