Indesit IWSD61251CECO

Intreaga gama de masini de spalat rufe Indesit sunt recunoscute pe piata pentru excelentul raport calitate-pret pe care il prezinta. Inclusiv masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO se afla in topul vanzarilor, intocmai pentru ca atinge toate standardele unui astfel de electrocasnic de calitate. Acest model este ideal pentru familiile mai putin numeroase care pun un accent deosebit pe curatarea rapida si eficienta a rufelor.(ACUM la reducere)

Indesit IWSD61251CECO

Despre Indesit IWSD61251CECO

Fara nicio urma de indoiala, un electrocasnic de acest fel este necesar pentru orice familie. Daca insa masina de spalat rufe aleasa consuma putin si este si eficienta in misiunea pe care o are de indeplinit, cu atat mai mult este o investitie corecta. In plus, daca va fi intretinuta corespunzator, va avea si o durata extrem de indelungata de viata.

Indesit IWSD61251CECO
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO atrage in mod placut atentia oricarui privitor, mai ales prin designul pe care il prezinta. Nu este un model deloc sofistical,insa atrage prin simplitatea sa. Astfel, este si foarte usor de integrat in orice incapere, indiferent de stilul pe care il prezinta aceasta. Ca si dimensiuni, acest model prezinta in latime 59.5 cm, in inaltime 85 cm, iar in adancime 42 cm.

Despre Indesit IWSD61251CECO

Caracteristicile si specificatiile masinii de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Acest model insa impresioneaza placut si prin tehnologia Eco TimeSave. Ce presupune asta mai exact? Ei bine, aceasta functie Eco Time permite spalarea a unei cantitati mici de rufe (de pana la 3 kg), intr-un timp mult mai scurt si totodata utilizand cu pana la 40% mai putina apa si energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, vei avea parte de rezultate pe masura asteptarilor cu un consum foarte scazut. Mai mult decat atat, aceasta masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO prezinta o alta functie ce economiseste paan la 70% energie – optiunea Energy Saver.

Pe cat este de eficienta, pe atat este si de silentioasa. Mai precis, acest model prezinta un nivel de zgomot de centrifugare de 81 dB, precum si un nivel de zgomot de spalare de 60 dB. Astfel, se pot spala pana la 5 kg de rufe, rapid si eficient, fara sa incolodeze fonic. In plus, masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO prezinta un numar impresionant de 16 programe de spalare. Printre acestea se numara: Mix, Program Jeans, Delicate, Program Sport, Sinetice, Lana, Bumbac, precum si multe altele.

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Este exrem de practic la acest model si faptul ca beneficiaza de funtia Delay Timer care permite programarea pornirii masinii de spalat rufe in intervalul orar dorit. De altfel, dupa selectarea ciclului dorit, masina va porni singura, la ora la care a fost programata.

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO este investitia de incredere a oricarei familii mai putin numeroase care are urmatoarele asteptari de la un astfel de dispozitiv: durabilitate, calitate, buna functionalitate, pret accesibil si totodata design atractiv.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest model le are pe toate, asa ca nu e de mirare ca se afla in topul preferintelor clientilor in momentul de fata. In plus, beneficiaza de un excelent raport calitate – pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply