Indesit IWC 71051 C ECO EU

Bugetul de care dispune fiecare cand vine vorba despre investitii in partea de confort al locuintei poate varia functie de numeroase elemente sau numerosi factori insa cu siguranta nu trebuie uitat aspectul privind utilizarea unei masini de spalar rufe poate chiar a unui model Indesit IWC 71051 C ECO EU.(vezi oferta de AZI)

Indesit IWC 71051 C ECO EU

Despre Indesit IWC 71051 C ECO EU

Alegerea Indesit IWC 71051 C ECO EU poate dupa cum spuneam si un rezultata a posibilitatii de a aduce un plus de confort dar nu cu costuri foarte mari insa cu beneficii multiple pentru orice posibil utilizator.

Indesit IWC 71051 C ECO EU
Masina de spalat rufe Indesit IWC 71051 C ECO EU, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Fiind o masina de spalat rufe noua, automat este si una mai de incredere decat modelul pe care l-ati folosit sau pe care il folositi si care se poate intampla sa va mai surprinda neplacut.

Despre Indesit IWC 71051 C ECO EU

Grija Indesit IWC 71051 C ECO EU

Citeste si despre AEG L7FBE48S

Daca prima grija a acestui model Indesit IWC 71051 C ECO EU este acea de a nu va saraci bugetul de care dispuneti putem vedea mult mai multe avantaje pe care le ofera. Puteti astfel sa va bucurati de ceea ce inseamna usurinta in utilizare si in acelasi timp posibilitatea de a va spala rufele fara nici un fel de risc sau de pericol.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Posibilitatile de spalare tin in primul rand de tehnologia de functionare mai apoi de partea de functii si de programe pe care sa le folositi functie de nevoi sau de preferinte. Avem astfel posibilitatea de a da peste o lista de 16 programe disponibile si unde sunt cele precum programul pentru lana sau bumbac dar avem si unele mai speciale precum programul pentru jeans, cel cu clatire intensiva dar si un program pentru perdele.

Programele dupa cum am precizat nu sunt totul cand vine vorba despre functionarea Indesit IWC 71051 C ECO EU. Pentru asta mentionam si cateva functii de care veti putea profita si aveti o functie de programare intarziata, o functie de selectare a vitezei de centrifugare, cea Eco Time, Time Saver sau sistemul Overflow.

Citeste si despre Gorenje D98F6F

Analiza rezultatelor obtinute dupa utilizare se poate face prin verificarea spalarii efectiva sau curatarii efective insa putem avea si o analiza din perspectiva apei si energiei electrice consumate. Pentru apa este vorba despre un consum mediu anual de 9039l iar pentru energia electrica veti avea un consum mediu anual de 221 kWH si asta determina pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

Evaluarea si pozitionarea intr-o anumite clasa de eficienta are in vedere si partea de cantitate de rufe pe care le poate spala un astfel de model. Aveti posibilitatea de a scapa intr-un mod nu prea greu de pana la 7kg de rufe iar pentru uscarea lor veti avea un sprijin prin viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu a mai ramas de spus despre Indesit IWC 71051 C ECO EU decat ceea ce inseamna latura constructiva si anume gasirea locului potrivit. Aceasta etapa are in vedere cu siguranta si faptul ca este o masina de spalat cu incarcare frontala, asta pe langa partea de inaltime de 85 cm, latime de 59.5 cm si adancime de 53.5 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply