Indesit Innex XWDE 861480X

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Orice activitate casnica este de preferat a fi desfasurata cu un minim de efort si cu un maxim de eficienta insa asta inseamna si luarea in calcul a electrocasnicelor pe care le utilizati. Ca urmare a acestei situatii putem sa mergem spre directia in care alegeti pentru utilarea locuinte voastre a unui model Indesit Innex XWDE 861480X. (ACUM la reducere)

Indesit Innex XWDE 861480X

Despre Indesit Innex XWDE 861480X

Optarea pentru acest electrocasnic poate fi determinata in primul rand de nevoia de a aduce atat posibilitatea de spalare cat si posibilitatea de uscare a rufelor. Prin intermediul Indesit Innex XWDE 861480X veti putea avea rufe curate si uscate intr-un timp foarte eficient si intr-un mod in care sa nu ocupati foarte mult din spatiul locuintei.

Indesit Innex XWDE 861480X
Indesit Innex XWDE 861480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 861480X, 1400 RPM, 8 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A, 16 Programe, Alb

Uscatoarele de rufe pot fi prezente fara probleme in orice locuinta dar un model 2 in 1 aduce beneficiul de a castiga spatiu dar si de elimina numeroase disconforturi cauzate de uscarea rufelor in moduri diferite.

Despre Indesit Innex XWDE 861480X

Optati pentru Indesit Innex XWDE 861480X pentru confort

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Avand atat posibilitatea de spalare dar si de uscare veti putea sa va faceti o idee despre ceea ce inseamna prezenta Indesit Innex XWDE 861480X prin gabaritul sau. Veti avea nevoie de un spatiu de instalare care sa masoare minim 85 cm pentru inaltime, 60.5 cm pentru adancime iar ca si latime 59.5 cm ceea ce prin comparatie cu utilizarea a doua electrocasnice este foarte avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cum spatiul este diferit la fel va fi insa si partea de consum de resurse si este vorba despre un sonsum mediu anual de apa de 10000l. Pentru latura de consum energetic veti avea unul anual de aproximativ 1088 kWh ceea ce duce la pozitionarea Indesit Innex XWDE 861480X in clasa de eficienta energetica A atat cea generala cat si pentru uscare.

Trebuie sa privim insa putin separat cele doua utilizari ale acestui model si asta pentru ca de exemplu pentru functionarea pentru spalare veti avea o capacitate de incarcare de 8kg in timp ce pentru uscare veti avea una de 6 kg. Diferente sunt si in ceea ce priveste zgomotul pe care il poate produce si veti avea pentru uscare un zgomot de 61 dB in timp ce pentru spalare unul de 54 dB dar mai punem si cel de centrifugare de pana la 81 dB.

Citeste si despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

Sa nu uitam insa nici partea de programe pe care le puteti utila fara probleme cu ajutorul panoului de comanda digital. Veti putea opta pentru utilizarea unuia dintre cele 12 programe de uscare sau poate pentru unul dintre cele 16 de spalare functie de nevoi sau de preferinte.

Putem vedea ca beneficii pe care le veti prim din partea acestui model si functii precum programarea intarziata, timerul, posibilitatea de intrerupere a programului la nevoie sau tehnologia Innex. Nici in ceea ce priveste timpul de spalare sau de uscare nu vor fi probleme pentru ca va puteti ajuta de spalarea rapida de 30 minute si de viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDE 861480X poate fi mai mult decat de dorit de catre majoritatea si asta pentru ca elimina modurile de uscare traditionale si incomode.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply