Indesit BWE 91484X WSSS EU

Partea de grija pentru locuinta inseamna prezenta unor electrocasnice pe care sa va bazati insa in acelasi timp prezenta de electrocasnice inseamna si o grija pentru voi. O masina de spalat rufe poate fi de departe unul dintre cele mai dorite electrocasnice insa poate fi vorba si despre schimbarea poate a modelului pe care il aveti si atunci Indesit BWE 91484X WSSS EU poate fi ceea ce aveti nevoie.(vezi reducerile de AZI)

Indesit BWE 91484X WSSS EU

Despre Indesit BWE 91484X WSSS EU

Un astfel de model Indesit BWE 91484X WSSS EU poate fi varianta cea mai buna si daca este vorba despre utilarea locuintei unde tocmai v-ati mutat. Trebuie sa vedeti insa cam tot ceea ce are de oferit inainte de a decide daca este exact modelul de care aveti nevoie.

Indesit BWE 91484X WSSS EU
Masina de spalat rufe Indesit BWE 91484X WSSS EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

In primul rand alegerea unei noi masini de spalat rufe poate sa insemne posibilitatea de a spala mai mult si mai bine iar un model precum Indesit BWE 91484X WSSS EU poate sa va ofere asa ceva.

Despre Indesit BWE 91484X WSSS EU

Mai mult cu Indesit BWE 91484X WSSS EU

Citeste si despre Indesit IWSC 61051 CECO EU

In cazul in care familia este mai numeroasa sau in cazul in care o masina de spalat rufe trebuie sa deserveasca mai multe persoane o capacitate de incarcare de pana la 9 kg poate fi exact ceea ce va trebuie. Aceasta capacitate pe care Indesit BWE 91484X WSSS EU o are va veni insa si cu o anumita dimensiune mai insemnata pentru ceea ce inseamna instalarea acestui model comparativ cu alte masini de spalat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Spatiul exact necesar pentru instalarea acestei masini tine de doua elemente dintre care primul este dimensiunea si mai exact cei 85 cm in inaltime, cei 59.5 cm in latime sau poate cei 60.5 cm in adancime. Al doilea element ce trebuie sa il luati in calcul este partea de operare iar asta prin prisma faptului ca este o masina de spalat cu incarcare frontala si trebuie deschis si operat hubloul.

De la partea de capacitate de incarcare puteti primi si o eventuala recomandare in ceea ce priveste utilizarea acestui model pentru pana la 7 persoane. Dincolo de toate aceste caracteristici sau recomandari putem trece si la ceea ce inseamna consumul de resurse aferent utilizarii sau functionarii. Pentru partea de apa este vorba despre un consum mediu anual de 11690l iar pentru energia electrica un consum mediu anual de 196 kWh ceea ce duce la pozitionarea in clasa A+++.

Citeste si despre Beko WMY81443STB1

Cea mai buna clasa de eficienta energetica si o capacitate generoasa de incarcare vin insotite si de alte caracteristici avantajoase si anume posibilitatea de a seta viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Nici in partea de programe nu veti avea foarte multe dificultati si asta pentru ca lista cuprinde 16 programe disponibile si intre care putem mentiona pe langa cele clasice si unele precum cel cu consum redus de energie sau cel pentru clatire sau centrifugare intensiva.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai sunt functii speciale pe care puteti sa le analizati la acest model si asta pentru ca Indesit BWE 91484X WSSS EU mai ofera si afisarea statusului programului, selectarea temperaturii sau centrifugarii sau blocarea accesului la interfata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply