Hotpoint RZ 1047 W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

O masina de spalat care sa merite toti banii trebuie sa tina cont de mai multe caracteristici. Iar un model care indeplineste cu succes aceste caracteristicile referitoare la dotarile si calitatea sa este masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU.(ACUM la reducere)

Hotpoint RZ 1047 W EU

Despre Hotpoint RZ 1047 W EU

Prezinta o adancime a carei dimensiune este de 60.5 cm. Include si o latime cu 59.5 cm. Cat despre dimensiunea referitoare la inaltime trebuie spus ca este de 85 cm. Iar despre greutate trebuie stiut ca este si ea de 75 Kg. Este un model de culoare alba.

Hotpoint RZ 1047 W EU
Hotpoint RZ 1047 W EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Acest model Hotpoint este tip standard si se incarca frontal. Este un produs care poate fi utilizat de catre un numar de 4, 5, 6 sau chiar 7 membrii. Drept urmare, aceasta va avea o capacitate destul de mare de incarcare, aceasta fiind de 10 kg.

Despre Hotpoint RZ 1047 W EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU – despre trasaturile pe care le include

Citeste si despre Beko WMY81443STB1

Anual, acest model de masina de spalat rufe are un consum de apa de 12460 l. Consumul de energie este si el de 141 kWh, acesta fiind unul scazut. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica pe care o incorporeaza acest exemplar trebuie spus ca este A+++, aceasta fiind una dintre cele mai performante clase de eficienta energetica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU prezinta o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm. Zgomotul produs de aceasta la spalare este de 56 dB, pe cand la centrifugare este de 76 Db.

Masina de spalat rufe Hotpoint are un hublou cu o deschidere spre partea stanga, fiind la indemana celor stangaci. De asemenea, panoul de comanda pe care il include aceasta este de tip digital, usor de folosit.

Citeste si despre Daewoo DWC-PD1213-2

Functiile cu care este prevazut acest exemplar sunt: Indicator timp program, Programare intarziata, Selector centrifugare, Super Wash, Super Silent, Direct Injection. Astfel, putem spune faptul ca acestea sunt de mare ajutor pentru a va bucura de rufe spalate cat mai bine si intr-un mod cat mai usor. Dspre siguranta sa trebuie spus ca sta destul de bine la capitolul siguranta, avand functiile: sistem de etanseizare, dar si locare acces interfata. Tehnologia care asigura o spalare de calitate este Digital Motion. Aceasta imbina tehnologia de injectie directa  Digital Motion. Acest model de masina de spalat este de mare utilitate in vederea indepartarii petelor. Pentru a asigura o centrifugare silentioasa acest model are functia super silent. Aceasta va absorbi vibratiile care sunt deranjante de cele mai multe ori.

Cu masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU veti spala diverse tipuri de rufe cateva dintre cele 16 programe pe care le are fiind: Lenjerii, Lana, Bumbac, Prespalare, Delicate, Baby, Antialergic, Anti-pata, Pilote. Programul antialergic este de mare utilitate intrucat va avea grija sa inlature alergenii care provoaca iritatii ale pielii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU este un produs demn de a fi achizitionat prin prisma caracteristicilor pe care le are. Nu mai stati pe ganduri! Daca aveti nevoie de o masina de spalat cat mai repede, aceasta poate fi o optiune buna. Pretul sau este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply