Hotpoint NT M11 82SKY EU

Cand a fost creat uscatorul de rufe Hotpoint NT M11 82SKY EU, putem spune ca producatorii sai au fost atenti la toate detalii. Si daca nu ne credeti pe cuvant, am pregatit o prezentare succinta a acestuia, astfel incat sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. (cea mai buna oferta AICI)

Hotpoint NT M11 82SKY EU

Despre Hotpoint NT M11 82SKY EU

Mai intai capitolul design. O simpla privier asupra uscatorului de rufe Hotpoint NT M11 82SKY EU, va face sa va dati seama ca el este asemanator cu o masina de spalat. Iar cand spunem asta, ne referim atat la design, cat si la culorile clasice, usor de asortat cu mobilierul bailor moderne in care va fi proabil asezat.

Hotpoint NT M11 82SKY EU
Uscator de rufe Hotpoint NT M11 82SKY EU, Pompa de caldura, 8 kg, Display Digital, Motor Inverter, Clasa A++, Alb

In al doilea rand, vorbim si despre capacitate. Care credeti ca este numarul maxim de kilograme care pot fi asezate in cuva uscatorului Hotpoint NT M11 82SKY EU? Va spunem noi: 8 kg. Cam de atat are nevoie o familie obisnuita, cu 2-3 membrii.

Despre Hotpoint NT M11 82SKY EU

Uscator de rufe Hotpoint NT M11 82SKY EU – care este mai exact scopul acestui produs?

Citeste si despre Bosch SKS51E28EU

Asa cum intuiti deja, produsul este proiectat de experti sa faca fata provocarilor. El usuca hainele, insa nu doar atat. El face acest lucru avand grija de absolut orice tip de tesatura: de la matasea mai pretentioasa si pana la lana sau materiale sintetice. Iar cand spune acest lucru, va garantam ca hainele asezate in cuva sa nu vor intra la apa, nu se vor decolora si nici nu vor avea parte de tesaturi mai subtiate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Dimpotriva, ele isi vor pastra prospetimea obtinuta in urma folosirii detergentului si balsamului preferat. Dincolo de asta, uscatorul determina miscari fine ale tamburului, pentru a nu agata tesaturile, ci doar a le usca si improspata. Tehnologia de care dispune modelul Hotpoint NT M11 82SKY EU nu ar fi posibila fara motorul sau Inverter. Acesta determina o garantie prelungita si este cel care adauga valoare produsului. Numarul de programe de uscare este si el generos, fiind adaptat fiecarui tip de tesatura.

Clasa de eficienta energetica este si ea, bineinteles, un atu. Mai precis, vorbim de clasa A++, ceea ce inseamna un consum destul de redus. Pur si simplu il tineti in priza si uitati ca l-ati lasat asa. Nu consuma mult nici cand se afla in plina actiune, ocupandu-se de uscarea rufelor, fara a crea cute deranjante.

Citeste si despre Bosch SMV45AX03E

In cazul acestui model de uscator vorbim si de liniste. Pe de-o parte liniste sufleteasca pentru ca ati investit bine banii, pe de alta parte lipsa unui zgomot deranjant. Puteti programa lejer uscatorul sa se ocupe de uscarea tesaturilor, chiar si atunci cand se lasa seara si oamenii merg la culcare. Va garantam ca niciun vecin nu se va arata deranjat.

Modul de functionare al dispozitivului nu este deloc un secret, ci se datoreaza unei pompe de caldura, care determina temperatura potrivita pentru a usca bine tesaturile rufelor, indiferent de dimensiunea acestora. Asadar, regula se aplica si pentru lenjerii de pat voluminoase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul uscatorului Hotpoint NT M11 82SKY EU este in conformitate cu ceea ce ofera. Nu il putem numi sub nicio forma o pretentie exagerata, ci mai degraba un pret direct proportional cu eficienta garantata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply