Hotpoint NM10 723 WK EU

Oricine are nevoie de o masina de spalat. Fie în cazul care locuiti singur, fie cu familia, rufele tot trebuie spalate. Desigur ca, aceasta are o anumita capacitate si este important sa se tina cont de acest aspect pentru a nu consuma in plus apa si curent electric. Un exemplu care s-ar potrivi de minune pentru o familie mica, formata din 3 membrii este Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU. (vezi reducerile de AZI)

Hotpoint NM10 723 WK EU

Despre Hotpoint NM10 723 WK EU

Din punct de vedere al adancimii, acest model masoara 54 cm, iar latimea sa este de 59.5 cm. Aparatul are si o greutate de 65.8 kg. 

Hotpoint NM10 723 WK EU
Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Sistem FinalCare, Sistem igienizare aburi, Sistem Stop&Add, 60 cm, Alb

Referitor la modalitatea sa de incarcare trebuie spus ca este de tip frontal. Este un model potrivit pentru o familie formata din 3 membrii, iar capacitatea sa de incarcare este de 7 kg. Panoul pe care il detine este unul de tip digital. Culoarea exteriorului este albul. 

Despre Hotpoint NM10 723 WK EU

Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU – precizari despre caracteristicile din dotarea sa

Citeste si despre Beko WTV9744XWAT

Viteza maxima la centrifugare a acestui model este de 1200 rpm, o viteză destul de buna. Ca nivel de zgomot emis trebuie spus ca este de 80 dB. La spalare, acesta este de 51 dB. Despre functia pe care o are trebuie spus ca este vorba despre cea pentru terminare intarziata, Stop & Add, Pauza pornire/oprire. Nu ii lipseste nici functia de blocare acces interfata. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU are un consum anual de energie de 174 kwh. Din punct de vedere al consumului de curent electric, acest model are o clasa de eficienta energetica de performanta ridicata. Mai exact, aceasta este clasa A+++ despre care este cunoscut faptul ca reduce destul de mult consumul de curent electric. 

Precizam faptul ca acest exemplar are tehnologii moderne de mare ajutor pentru spalarea rufelor in siguranta: Steam Refresh, Steam Hygiene, Active Mousse, Active Drum, Active Load, Woolmark Green, Garnitura antibacteriana, Motor Inverter. Programele la spalare ale sale sunt:  bumbac, camasi, delicate, antialergice, antipete, mix si multe altele. Si pentru cei care au nevoie de rufe curate cat mai repede, acesta detine si un program rapid cu o durata de 30 min. Astfel ca, daca aveti nevoie sa purtati o anumita piesa vestimentara, cu ajutorul acestui program o veti putea spala cat mai repede si o veti putea purta fara nicio grija. 

Citeste si despre Hansa AWB510LP

Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU are un program Steam Hygiene, care este de mare ajutor. Acesta are grija sa elimine bacteriile pentru ca dumneavoastra sa nu aveti probleme din acest punct de vedere. Daca aveti haine din lana, acesta are grija sa le curate cum trebuie intrucat fara sa isi piarda din calitate.

Daca ati uitat sa adaugati anumite rufe in masina de spalat, acest model este exact ce va trebuie. Asta pentru ca chiar si in timpul spalarii veti putea adauga anumite rufe gratie programului Stop & Add. Pentru a asigura performantele spalarii, acest model are un Motor Inverter modern. Si a scapa.fe orice alergie, acest model vine dotat si cu un program antialergie pentru ca dumneavoastra sa scapati de aceste probleme. Acest model prezinta si functia Rapid, o functie care se poate activa inainte ca programul sa inceapa. Aceasta va reduce semnificativ ciclul de spalare. Si pentru a face economie de energie, acest model vine dotat cu optiunea Eco. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU este un model cu numeroase avantaje pentru rufele dumneavoastra. Acestea se vor spala repede, bine si fara sa aveti batai de cap. In cazul in care nu ati făcut o alegere pana acum, aceasta este ceea ce aveti nevoie. Pretul este unul acceptabil pentru caracteristicile pe care le are si programele sale. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply