Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B

Cu totii cunoastem necesitatea unei masini de spalat de rufe buna. Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B indeplineste multe dintre criterile pe care le cautati la un astfel de model, tocmai de aceea o recomandam. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B

Despre Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B

Carcasa externa a acestui exemplar este alba, aceasta fiind o culoare des intalnita. Ca adancime, acest model masoara o adancime de 61.6 cm. De asemenea, este un exemplar care are o latime ce cu o latime de 59.5 cm. Important de spus este si faptul ca acestui model ii revine o inaltime de 85 cm. Este necesar de spus ca aparatul are si o greutate de 75.8 kg.

Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B
Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B, 11 kg, 1600 rpm, Clasa A+++, Alb

O caracteristica ce trebuie precizata despre model de fata este referitoare la incarcarea acestui model care se realizeaza prin partea frontala. Marimea familiei pentru care se potriveste aceasta masina de spalat rufe este pentru 4-5-6-7 membrii. Astfel, este un model care se potriveste pentru a spala multe haine pentru intreaga familie.

Despre Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B

Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B – detalii importante despre acest model

Citeste si despre AEG L6FEG49S

Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B are un consum anual de energie de 220 kwh, fiind unul cat de poate de scazut. Anual, consumul mediu de apa este de 13407 l. Mai mult decat atat, mai trebuie specificat si faptul ca acest exemplar detine si o clasa de eficienta energetica destul de buna datorita careia consumul de energie va fi unul redus, fiind vorba despre clasa de eficienta energetica A+++, o clasa cu performante crescute.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Este un mare plus pentru cei care au nevoie sa spele multe haine, acesta fiind de mare ajutor. Astfel, este un exemplar care detine o capacitate de 11 kg, aceasta fiind una destul de buna pentru a incarca in masina dumneavoastra multe rufe.

Viteza maxima la centrifugare este de 1600 rpm, aceasta fiind o viteza destul de mare pentru a spala cat mai bine o cantitate mare de rufe. La centrifugare, acest model are un nivel de zgomot ceva mai ridicat, acesta fiind de 79 dB. La spalare, produsul emite un nivel de zgomot de 51 db. Cuva de care dispune acest model este realizata din poliplex. Despre hubloul pe care il are trebuie spus ca are o deschidere spre partea dreapta. In plus, panoul de care dispune aparatul este unul de tip digital.

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B are functii necesare pentru ca rufele dumneavoastra sa fie mereu curate. Este vorba despre functiile: indicator timp program, programare intarziata, selector centrifugare.

Cat despre functia de siguranta, trebuie spus ca este cat se poate de necesara pentru a va bucura mereu de protectie. Programele de spalare ale exemplarului sunt in numar de 16, cateva dintre acestea fiind: Lenjerii, Lana ,Mixt, Program clatire intensiva, Bumbac, Sintetice, Prespalare, Delicate, Colorate, Program centrifugare intensiva. Important de spus este si faptul ca are un program rapid cu o durata de 30 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B este un model cu multe specificatii bune, acestea fiind importante pentru ca rufele sa fie spalate cate mai bine. In plus, pretul este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply