Heinner HWM-V8414SA++

Fiecare isi cauta ceva in plus pentru a isi face viata mai usoara si asta poate sa insemne alegerea unor noi electrocansice pe care sa se bazeze si intre care putem sa regasim si o masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414SA++ sau poate fi vorba strict de alegerea acestui model pentru a avea o viata mai usoara.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-V8414SA++

Despre Heinner HWM-V8414SA++

Cand vine vorba despre masini de spalat de regula avem doua situatii si anume tipul de incarcare pe care il poate avea fie o incarcare verticala fie una frontala precum este in cazul acestui model. Partea de incarcare are o importanta mare daca este vorba si despre spatiul pe care il are locuinta sau incaperea unde va fi asezata masina de spalat. Pentru cei care nu au astfel de probleme putem sa vorbim despre pozitionarea acestui model unde le este mai la indemana insa sa nu ignoram alte elemenete care tin de designul sau.

Heinner HWM-V8414SA++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414SA++, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display Digital, Sistem Eco Logic, 60 cm, Argintiu

Pe langa hubloul si pozitionarea acestuia pe cat de sus posibil veti mai avea si panoul de control digital insa veti avea si partea de nuanta argintie sau specifica inoxului dar mai putem pozitiona aici si elementele constructive. Intre aceste se afla inaltimea de 84.5 cm pe care o are acest model, veti mai avea partea de latime de 55.7 cm dar si adancimea de 59.7 cm la care punem hubloul de 33 cm cu o deschidere spre stanga.

Despre Heinner HWM-V8414SA++

Functii

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Destinatia unui model Heinner HWM-V8414SA++ nu are cum sa difere intrucat este totusi o masina de spalat rufe insa exista numeroase functii sau caracteristici care pot sa puna un astfel de model in topul preferintelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Poate fi vorba de capacitatea de incarcare in prima faza si asta pentru ca avand posibilitatea de a spala pana la 9kg de rufe putem sa consideram acest model ca fiind unul potrivit pentru orice familie.

Grija pe care o acorda aceasta masina de spalat rufelor poate fi o caracteristica importanta iar pentru unele persoane inseamna partea de programe de spalare disponibile. Veti putea alege dintre cele 15 si intre care se afla programele functie de materialul rufelor, se afla un program Allergy safe, Eco 20 sau programul de spalare rapida de 15 minute.

Citeste si despre Bosch WTW85551BY

Functii si elemente de analizat mai pot fi si timerul de pana la 23h, blocarea accesului la interfata, sistemul de detectie a spumei, functia anti sifonare sau afisajul digital a timpului, temperaturii sau viteza de centrifugare si care poate ajunge pana la 1400 rpm.

Decizia cu privire la cat de eficient poate fi acest model poate depinde de elementele mentionate deja sau poate fi legata de partea de zgomot aferent functionarii si care poate fi de maxim 58dB pentru spalare si de 78dB pentru centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In orice situatie si in orice caz veti avea si partea de consum de resurse iar daca privim consumul de apa de 10224l si cel de energie specific clasei de eficienta energetica A+++ putem concluziona faptul ca Heinner HWM-V8414SA++ este un model prietenos cu orice posibil utilizator dar si economic in acelasi timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo