Heinner HWM-M7012E8SA++

Masina de spalat rufe este aparatul de care are nevoie orice familie in locuinta. Si daca este performant, acesta poate oferi rezultate cat mai bune. Tocmai de aceea, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de astfel de rezultate, aceasta recomandare trebuie luata in considerare: Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++.(ACUM la reducere)

Heinner HWM-M7012E8SA++

Despre Heinner HWM-M7012E8SA++

Acest model este argintiu. La centrifugare, acest model detine clasa de eficienta energetica de tip B. La spalare, vorbim despre clasa de eficienta A. Hubloul acestui dispozitiv are un diametru de 47.2 cm. Mai mult, acestuia ii revine o adancime de 59.5 cm. Latimea produsului este de 49.5 cm. Referitor la inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 85 cm, iar greutatea de 61 kg. Lungimea cablului acestuia este de 150 cm.

Heinner HWM-M7012E8SA++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++, 7 kg, 1200 RPM, Afisaj LED, Clasa A++, Argintiu

Pentru a indeparta cat mai bine detergentul de pe rufe este recomandanta clatirea suplimentara, aceasta fiind utila mai ales pentru rufele care sunt inchise la culoare, precum si pentru persoanele alergice.

Despre Heinner HWM-M7012E8SA++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++ – despre beneficiile pe care le ofera

Citeste si despre Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++ are un consum anual de energie de 197 kwh. Despre consumul anual de apa trebuie spus ca este de 1000 l. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica de care dispune aparatul trebuie spus ca este de tip A++, ceea ce inseamna ca acesta va avea un consum de curent electric cat se poate de scazut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tipul acestei masini de spalat este standard, iar incarcarea este de tip frontal, astfel ca rufele vor fi usor de incarcat. Despre capacitatea de incarcare a acestui aparat electrocasnic trebuie spus că este destul de mare aceasta fiind de 7 kg. Despre viteza maxima la centrifugare a produsului trebuie spus ca este de 1200 rpm. In ceea ce priveste nivelul de zgomot la centrifugare al acestui aparat trebuie spus ca este de 76 dB. Precizam faptul ca acest exemplar are un panou de comanda de tip digital, acesta fiind unul cat se poate de modern.

Functiile pe care le detine aceasta Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++ sunt destul de bune, acestea fiind: Clatire suplimentara, Operare silentioasa si Blocare acces copii. Are si un timer cu o durata de 24 h, despre care trebuie spus ca este destul de buna.

Citeste si despre Bosch WAT28561BY

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++ are 23 de programe la spalare: Bumbac, Bumbac 60°, Bumbac 40°, Bumbac 90°, Sintetice, Sintetic 40, Bumbac 20°, Bumbac Eco 40,° Bumbac eco 60°, Bumbac 30°, Sintetice 60°. De asemenea, acest produs mai are si programele: Spalare zilnica 15′, Spalare zilnica 30′, Spalare zilnica 45′, Mix, Mix 40°, Mix 60,° Delicate 30°, Clatire&Centrifugare Evacuare, Stoarcere, Auto-curatare.

Pentru momentele cand aveti nevoie de rufe curate cat mai rapid este recomandat programul rapid cu o durata de 15 min. Dispenserele pe care le are acest exemplar sunt pentru balsam si pentru detergent. Treptele de viteza la centrifugare sunt in numar de 5.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8SA++ este un aparat care se dovedeste a fi performant si care detine numeroase programe pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de rufe curate si ingrijite corespunzator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply