Gorenje W6523S

Masina de spalat rufe nu poate lipsi din nicio locuinta, astfel incat au fost concepute modele si pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru cuplurile care s-au mutat de curand impreuna. Este necesara indiferent de marimea unei familii, tocmai de aceea, trebuie ales un model atunci cand vine timpul achzitiei acesteia. Pentru categoria de persoane mentionata mai sus este indicata Masina de spalat rufe Gorenje W6523S. (ACUM la reducere)

Gorenje W6523S

Despre Gorenje W6523S

Un prim aspect important este culoarea acestuia, care este albul. Al doilea aspect este adancimea sa, aceasta fiind de 44 cm. Latimea este si ea de 60 cm, fiind importanta. In ceea ce priveste inaltimea, aceasta este de 85 cm. Un alt detaliu este greutatea, acesta fiind de 63.5 kg.

Gorenje W6523S
Masina de spalat rufe Gorenje W6523S, Capacitate 6 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

In primul rand, trebuie tinut cont de consumul anual de energie. Acest model nu are un consum ridicat de energie, al acestei masini de spalat rufe din gama Gorenje, fiind este de 149 kW/h. De asemenea, are un consum de putere in program standard de 0.55 kW/h. Aceasta masina de spalat rufe din gama Gorenje dispune de un consum mediu anual de apa de 10270 l.

Despre Gorenje W6523S

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S � care sunt criteriile din punct de vedere tehnic de care trebuie tinut cont

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Un aspect important de mentionat despre aceasta masina de spalat rufe Gorenje W6523S este clasa de eficienta energetica. Aceasta se afla printre cele mai performante, fiind A+++, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de curent electric, acesta fiind un mare avantaj oentru intrega locuinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta la centrifugare este B, aceasta fiind destul de buna. La spalare, eficienta energetica este A, fiind si aceasta utila. Diametrul pe care il are aceasta masina de spalat rufe este de 34 cm. Acest aparat electrocasnic are un tip de incastrare standard, precum si cel la masinii de spalat. Este important de spus si faptul ca acest model este slim, ceea ce inseamna ca se va putea incadra mai bine in orice locuinta.

In plus, aceasta se incarca frontal, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Acest model este dotat si cu o functie de economisire a detergentului, ceea ce reprezinta un mare plus. Este un produs potrivit pentru o familie formata din 2 membrii, avand o capacitate de 6 kg. In ceea ce priveste procesul de centrifugare, este important de precizat faptul ca va avea o valoare de 1200 rpm.

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Insa, nivelul sau de zgomot la centrifugare maxim este de 70 dB. La spalare, acesta ajunge la 56 dB. Cuva este unul dintre componentele principale, despre care trebuie spus ca este realizata din carbotech. Hubloul se deschide spre stanga, iar panoul de comanda este digital.

Functia de care dispune aceasta masina de spalat rufe este balans. Siguranta acestui model este conferita de functiile: blocarea accesului interfatei, protectia la supraincalzire, dar si sistemul de etanseizare. Tehnologia incorporata de acest model este TotalWeight, fiind una eficienta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Programele de spalare sunt cele care ii confera o mare utilitate, acestea fiiind pentru: lenjerii, programul de spalare manuala, lana, bumbac, sintetice, prespalare, ECO, dar si clatire.In total, aceste programe sunt in numar de 23. Pretul Masinii de spalat rufe Gorenje W6523S este unul destul de bun, avand in vedere utilitatea sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply