Gorenje D8565NO

Alegerea culorii pe care o au electrocasnicele poate fi destul de dificila si asta pentru ca majoritatea sunt de culoare clasica alba sau poate in cel mai ferict caz de culoarea inoxului si asta pentru ca materialul este present in structura lor. Se poate sa optati totusi si pentru partea de alegere a unor electrocasnice negre insa cu siguranta in cazul in care aveti o personalitate mai vesela si mai expresiva puteti sa va orientate si catre modele mai viu colorate. Aceasta regula poate fi insa valabila indifferent despre ce gama de electrocasnice discutam si anume daca este vorba despre partea de grija acordata rufelor veti putea sa alegeti modele precum Gorenje D8565NO.(vezi reducerile de AZI)

Gorenje D8565NO

Despre Gorenje D8565NO

Cu siguranta impactul foarte puternic pe care il va avea acest model este de ordin estetic dar in acelasi timp veti putea sa va bucurati si de unele beneficii de ordin functional dar totusi culoarea portocalie il va face foarte usor de sesizat atat intr-un magazin obisnuit cat si intr-unul online.

Gorenje D8565NO
Uscator de rufe Gorenje D8565NO, Condensare, 8 kg, Clasa A++, Portocaliu

Trebuie sa vedeti si daca dispuneti de locul necesar pentru partea de instalare iar asta va poate pune in situatia de a masura atat uscatorul de rufe Gorenje D8565NO cat si baia, locuinta sau spatial destinat pentru spalare si pentru uscatorie. Valoarea exacta este de 85cm in inaltime, de 60 cm pentru partea de latime iar pentru ceea ce inseamna adancimea valoarea este de 60cm insa pentru o instalare si mai avantajoasa trebuie sa vedeti si partea de deschidere a hubloului cu un diametru de 35cm spre dreapta.

Despre Gorenje D8565NO

Culoarea potrivita si o functionare potrivita

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Cum partea de asezare este relativ usoara iar asta cu siguranta daca aveti o locuinta sufficient de incapatoare trebuie sa vedeti si cat de avantajoasa poate fi instalarea acestui model si asta pentru ca este unul cu o functionare bazata pe condensare si pompa de caldura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Functionarea se bazeaza si pe partea de control foarte intuitiv asupra functionarii iar asta datorita panoului de control digital si mecanic si care insoteste si o grija speciala pentru partea de tesaturi datorita unei cuve din inox.

Plecand insa tot de la partea de instalare si de la gabarit vom avea si capacitatea de 120l a cuvei dar cel mai mult la asta va conta capacitatea de incarcare de 8kg pe care Gorenje D8565NO o are.

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Nu doar cat de mult poate usca Gorenje D8565NO este important ci si partea de grija rufelor prin intermediul programelor, functiilor si tehnologiilor cu care este prevazut si putem incepe cu programele functie de tesatura rufelor dintre cele 15 disponibile.

Ca si tehnologii pe care le detine veti avea una IonTech, una TwinAir dar si o functie SensorIQ iar pentru latura sigurantei veti putea beneficiati de siguranta pentru copii sau de programarea intarziata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca este vorba despre elemente speciale care pot face din acest model unul mai special veti avea iluminarea tamburului dar si semnalizarea acustica la termincarea programului. Toate aceste elemente insa sunt completate de posibilitatea de a obtine si o factura la energie foarte avantajoase intrucat se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply