Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU

Achizitionarea unei masini de spalat reprezinta o decizie care afecteaza in mare masura intreaga familie. Astfel, nu este vorba de un dispozitiv oarecare, ci de unul indispensabil pentru toti membrii familie, indiferent ca este vorba de bunici, nepoti sau parinti. Toata lumea are nevoie de haine curate si ingrijite. Iar spalarea manuala a hainelor nu mai este demult o optiune, deoarece nu se dovedeste deloc avantajoasa pentru piele sau pentru timp. Drept urmare, o masina de spalat rufe precum Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU este exact ce aveti nevoie. (ACUM la reducere)

Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU

Despre Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU

In ceea ce priveste numarul de rotatii, in cazul acestei masini de spalat vorbim de 1200 rmp, ceea ce il face suficient de generos pentru o masina obisnuita. Referitor la incarcatura, va spunem ca aceasta poate ajunge lejer la 8 kg. Desigur, sunt si programe care nu permit mai mult de 4 sau 5 kg, insa totul depinde de rufele care sunt asezate in interiorul masinii respective.

Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU � grija perfecta de rufele tale delicate

Despre Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU

Masina se remarca printr-o ingrijire personalizata a rufelor, intr-un timp foarte scurt. Astfel, sistemul sau isi adapteaza modul de spalare, in functie de cat de murdare sunt hainele respective sau cat de delicate sunt tesaturile. Nu are rost ca hainele sa fie spalate vreme indelungata, deoarece se va ajunge la o deteriorare a lor. Iar utilizatorii isi doresc articole vestimentare care sa-si pastreze catifelarea si aspectul placut, mai mult timp.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Dincolo de asta, trebuie tinut cont de faptul ca fiecare fibra este tratata atent. Exista pentru acest lucru optiunea SoftPlus. Aceasta se ocupa de pre-inmurea hainelor, astfel incat fiecare particula de detergent sa fie distribuita uniform in tesaturi. Fibrele sunt bine tratata, astfel incat sa aiba un miros placut si sa-si pastreze aceasta prospetime mai multa vreme. Si totul fara a se scamosa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Desi multe persoane erau de parere ca partea de catifelare are legatura cu balsamul, va spunem ca si masina de spalat are un rol deosebit in ceea ce priveste acest lucru.

Acestea fiind zise, este timpul sa trecem si la capitolul consum si dotari inteligente. Iar masina prezentata nu dezamageste atunci cand vine vorba de acest lucru.

Citeste si despre Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Vaporii de abur ai acestei masini de spalat au un rol deosebit de important. In primul rand, ei au o contributie deosebit de importanta atunci cand vine vorba de eliminarea cutelor. Iar dimineata, cand va grabiti foarte tare sa ajungeti la scoala si la serviciu, dar va doriti in acelasi timp haine perfect netezite, nu trebuie sa va mai faceti griji ca intreg procesul va dura foarte mult. Ba dimpotriva, puteti spune ca netezirea cutelor se va dovedi floare la ureche.

Dincolo de asta, vaporii de apa care sunt distribuiti in cuva masinii au rolul de a tine la distanta alergiile. Daca suferiti de alergie la ambrozie, de exemplu si daca aceasta ajunge pe hainele voastre, nu va faceti griji. Apelati cu incredere la aceasta masina de spalat si ea va va ajuta sa ecapati de toti alegenii. Aveti incredere in masina voastra de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost stabilit pentru masina prezentata anterior este potrivit si face din acest produs o alegere de top. Utilizatorii sai se vor dovedi multumiti de optiunea lor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply