Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B

Sa vorbim putin despre Electrolux. Dupa cum stiti deja, este un brand de renume, in special cand vine vorba despre combine frigorifice, frigidere, dar si masini de spalat. Este un producator de renume, care, in ciuda brand name-ului sau, vine cu preturi destul de accesibile pentru utilizatori. Iar daca nu ne crezi pe cuvant (poate ca nici nu trebuie sa o faci), hai sa-ti demonstram cum stau lucrurile, cu ajutorul acestui produs reprezentativ: Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B. (vezi disponibilitatea)

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B

Despre Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B este genul de masina de spalat care nu vine singura, ci cu uscator. Asta inseamna ca este genul de produs 2 in 1, care ofera rezultate excelente, in materie de ingrijire a rufelor, dar si de uscare a lor. Si totul pentru a asigura utilizatorului tot confortul de care el are nevoie.

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B, 1600 RPM, 10 kg spalare / 6 kg uscare, Clasa A, Pompa de caldura, SteamCare, Motor Inverter, AquaControl, TimeManager, Alb

La toate acestea, se adauga si faptul ca masina are o capacitate excelenta, atat cand vine vorba despre rotatii (1600 rpm), cat si ca numar de kilograme: 10 kg atunci cand vine vorba de spalare si 6 kg cand vine vorba despre uscare. Asadar, cand vine vorba despre aceasta masina de spalat rufe, nu mai incape niciun dubiu. Este o masina pentru familii si pentru cei care spala destul de des rufe.

Despre Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B – grija de tesaturi, grija de cei care le folosesc

Citeste si despre Whirlpool FRR12451

Clasa de eficienta energetica din care face parte Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B este A. Nu, nu este o clasa economic, dar nici consumul masinii, avand in vedere ca are in dotare uscator, nu este mare. Vorbim mai exact despre 814 kWh/ anual. Consumul de apa, in schimb, ajunge pana la 15 400 L.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ciclurile de spalare ale masinii sunt unele personalizate. Mai precis, vorbim in cazul acesteia despre posibilitatea de a-si misca mai delicat tamburul, astfel incta rufele sa nu fie deteriorate, scamosate sau rupte.

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B este genul de masina de spalat care include optiunea de a improspata rufele, cu ajutorul tehnologiei pe baza de abur. Astfel, acest lucru duce la o igienizare completa si corecta a acestora (lucru cu atat mai necesar in cazul articolelor sportive), cat si la eliminarea cutelor neplacute. Acestea sunt foarte deranjante, mai ales pentru cei care s-au saturat sa insiste foarte mult in procesul de calcare.

Citeste si despre Daewoo DWC-PD1213-2

Sistemul SensiCare reprezinta un mare plus, deoarece aduce eficienta la fiecare ciclu de spalare. El este cel care cantareste incarcatura fiecarui ciclu de spalare si determina care sunt resursele necesare pentru a se optimiza consumul.

La toate acestea se adauga si faptul ca masina dispune de Perfect Care. Asta inseamna ca performantele de spalare sunt oferite si pentru incarcaturi la jumatate, datorita unei pompe de caldura si cu un consum rezonabil de resurse.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului prezentat este unul bine stabilit, in raport cu ce are printre dotarile oferite. Nu trebuie uitat ca tehnologia pe baza de abur reprezinta un mare plus, cu atat mai mult cu cat curatarea buna a rufelor reprezinta o modalitate de a tine la distanta bolile, microbii si bacteriile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply