Electrolux EWW1607SWD

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Va doriti o masina de spalat rufe obisnuita sau un superprodus? Daca raspunsul este o supermasina, atunci avem o recomandare care nu are cum sa dea gres: masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1607SWD. Ce este asa de impresionant la acest produs? Va spunem noi…totul. Si iata de ce facem aceste afirmatii marete. (Doar acum la reducere)

Electrolux EWW1607SWD

Despre Electrolux EWW1607SWD

Dintre dotarile masinii de spalat prezentate putem spune ca face parte si rapiditatea. Mai precis, ea are in dotare nu mai putin de 1600 de rotatii, ceea ce inseamna foarte mult. De regula, media este undeva la 1200 rpm. Drept urmare, acest produs nu doar ca este eficient, ci este si foarte rapid.

Electrolux EWW1607SWD
Electrolux EWW1607SWD

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1607SWD , 1600 rpm, 10 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A, Alb

Capacitatea de spalare a acestei masini este deosebit de generoasa. Ea este de 10 kg, ceea ce o face una dintre cele mai generoase masini de pe piata, fiind un produs ideal pentru familiile mari sau pentru cei care obisnuiesc sa spele des rufe de dimensiuni mari precum lenjeria de pat, prosoapele, gecile sau prosoapele.

Despre Electrolux EWW1607SWD

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1607SWD – spala rapid si bine

Citeste si despre Beko WTC6733XS0

Prin faptul ca masina spala rapid si bine, ea reuseste sa indeplineasca cerintele utilizatorului obisnuit. Totodata, acest lucru justifica si investitia. Insa, Electrolux EWW1607SWD si-a propus sa se diferentieze de celelalte produse de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ea vine cu un uscator de rufe care rezolva o problema a foarte multor utilizatori: aceea a uscarii rufelor. Acest lucru se dovedeste folositor mai ales iarna, atunci cand temperaturile sunt scazute, iar hainele se usuca mai greu.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca daca aveti un balcon foarte cochet, rufele intinse pe sarma s-ar putea sa va strice de tot designul. In ultima vreme, foarte multe persoane isi transforma terasa in birou sau intr-un loc in care isi primesc prietenii.

Citeste si despre Samsung DV80M5010QW/LE

Sistemul DualCare al masinii de spalat, permite utilizatorului sa usuce hainele fara a le deteriora tesaturile. Astfel, uscarea se poate realiza in conditii bune, chiar si pentru hainele care necesita doar spalare manuala. In aceasta categorie intalnim rochiile si fustele care necesita o uscare delicata. Pentru acestea se genereaza temperaturi ceva mai reduse, care sa nu afecteze tesaturile.Iar diferenta se va simti imediat.

Totodata, programul de spalare care include DualCare este ideal pentru hainele putin murdare, in cantitati mici. Practic, este genul de program care dureaza putin si se dovedeste ideal pentru momentele in care va grabiti foarte tare. Dimineata, de exemplu, inainte sa plecati, poate fi o sugestie buna sa folositi acest program pentru a spalata si usca hainele pe care intentionati sa le purtati.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui produs sunt cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont. Da, asa cum va asteptati, probabil, pretul este mare. De fapt, el este mai mare decat restul produselor economice, insa nu trebuie uitat ca masina de spalat are si uscator. Iar daca recititi ce am scris anterior, trebuie sa remarcati faptul ca ea vine cu dotari net superioare, din toate punctele de vedere. Inclusiv designul este special. Masina de spalat rufe are un afisaj cu led complex, dar in acelasi timp usor de folosit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply