Electrolux EWS31074SA

Locuinta fiecaruia dintre noi are propriile caracteristici si functie de acest lucru si ceea ce inseamna utilarea locuintei va varia si va duce spre alegerea anumitor produse electronice sau electrocasnice sau a unui anumit mobilier. Aceste directii pot sa duca insa la un moment dat si spre ceea ce inseamna un model de masina de spalat rufe Electrolux EWS31074SA.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EWS31074SA

Despre Electrolux EWS31074SA

Este cert faptul ca in foecare locuinta ar trebui sa fie o masina de spalat rufe insa la fel de cert este ca si modelul ales de fiecare poate fi diferit pentru a raspunde la unele cerinte. Noi putem sa ne referim la ceea ce ofera acest model Electrolux EWS31074SA sau cerintele la care poate sa raspunda usor si avantajos.

Electrolux EWS31074SA
Masina de spalat rufe Slim Electrolux EWS31074SA, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, LCD, Alb

O noua masina de spalat poate fi necesara si pentru a asigura un anumit nivel al utilitatii si confortului la locul de munca sau poate in alte spatii sau poate in cadrul unor mici interprinderi.

Despre Electrolux EWS31074SA

Mai mult cu Electrolux EWS31074SA

Citeste si despre Samsung DV80M5010QW/LE

Alegand un astfel de model Electrolux EWS31074SA putem sa spunem ca veti obtine destul de multe iar un prim element este faptul ca veti avea mai mult spatiu pentru voi, pentru a aduce alte electrocasnice sau poate pur si simplu pentru a exploata mai bine suprafata locuintei. Ceea ce determina aceste lucruri este caracteristica slim pe care o are si care este dictata de adancimea de 44.8 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Valoarea adancimii insa trebuie sa fie privita in completare cu celelalte caracteristici constructive cum ar fi inaltimea de 85 cm si latimea de 59.5 cm insa se mai adauga si ceea ce inseamna operarea hubloului fiind un model cu incarcare frontala. Pentru pozitionare va poate ajuta partea de dimensiune dar va puteti folosi si de ceea ce inseamna lungimea cablului de alimentare de 1.4m pentru a vedea distanta fata de priza.

De la partea de dimensiune putem sa trecem la partea de spalare si mai corect a capacitatii de incarcare si asta pentru ca veti avea o valoare de 7kg ceea ce este avantajos daca tinem cont ca este totusi un model slim.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65230

Utilizarea si functionarea unei masini de spalat poate sa insemne pentru voi si un anumit nivel de consum si pentru apa este unul de 9999l mediu anual. Pentru partea de energie electrica pe care Electrolux EWS31074SA o consuma in timpul functionarii veti avea o valoare medie de 175 kWh intr-un an iar asta duce la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Se mai pot aduce argumente pentru care acest model poate fi cel mai potrivit pentru voi si trecem la partea de programe disponibile pentru spalarea rufelor. Totalul de programe este de 13 si intre acestea se afla si unele mai speciale precum cel dedicat lenjeriilor sau cel pentru spalarea rufelor delicate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Situatia in care trebuie sa spalati ceva rapid si nu foarte murdar va poate duce la alegere aunui program de spalare rapida si in acelasi timp si la alegerea unei viteze de centrifugare de pana la 1000rpm. Pentru incheiere se poate trece la partea de functii de siguranta oferite de Electrolux EWS31074SA si mai exact la blocarea accesului la interfata de control.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply