Electrolux EWG147540W

Multi dintre noi pun accent pe confort cand vine vorba despre utilarea si amenajarea locuintei insa la fel de multi pun accent pe ceea ce inseamna partea de aspect si de design interior. Alegerea sau gasirea combinatiei potrivite intre cele doua elemente tine si de ce electrocasnice alegeti iar Electrolux EWG147540W poate sa fie varianta ce sa imbine si utilul si placutul.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EWG147540W

Despre Electrolux EWG147540W

O masina de spalat este cu siguranta necesara in orice locuinta si mai ales pentru orice familie insa daca vorbim despre un model Electrolux EWG147540W puteti avea si o masina de spalat eficienta dar si un aspect placut.

Electrolux EWG147540W
Masina de spalat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W, 1400RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Caracteristica de a fi incorporabila este un prim element important ce ne poate spune cui se adreseaza un astfel de model insa nu este singurul element ce poate sa recomande utilizarea si alegerea sa.

Despre Electrolux EWG147540W

Posibilitati multiple date de Electrolux EWG147540W

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Dupa cum spuneam pentru multi conteaza ca locuinta lor sa arate intr-un anumit fel si asta inseamna ca se folosesc fel si fel de combinatii intre elemente de mobilier dar si electrocasnice si nu neaparat un model Electrolux EWG147540W. Totusi avand in vedere ca este o necesitate prezenta unui astfel de electrocasnic veti putea sa o asezati foarte usor si sa o ascundeti in partea unei usi care sa fie din cadrul si tenta pe care o doriti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Nevoia unor incorporabile mai poate fi legata si de posibilitatea de a exploata mult mai bine suprafata pe care o are locuinta voastra dar poate si pentru ca pur si simplu nu va plac electrocasnicele albe. In toate cazurile vom putea sa ne bucuram si de ceea ce inseamna utilizarea efectiva a masinii de spalat insa pentru a termina ceea ce inseamna pozitionarea sa.

Prezenta caracteristicilor constructive o sa va ajute cu siguranta fie ca ii vorba despre mobilierul in care va fi asezata Electrolux EWG147540W sau de locul potrivit. Veti avea inaltimea de 82 cm, latimea de 59.6 cm dar si adancimea de 54.4 cm la care punem deschiderea hubloului spre stanga si operarea sertarului pentru detergent si balsam fiind un model cu incarcare frontala.

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Utilizarea se poate analiza de la partea de programe pe care le ofera Electrolux EWG147540W si veti putea sa utilizati cele dedicate unui anumit tip de material sau tesatura dar si programe mai speciale precum cel pentru delicate sau cel pentru spalare manuala. In privinta rezultatelor obtinute in urma utilizarii pe langa partea de spalare veti avea si cea de uscare si in care conteaza viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Tot ca si eficienta in urma spalarii mai avem si recomandari din punctul de vedere al utilizarii si deservirii a pana la 3 persoane iar asta si prin prisma capacitatii de incarcare de pana la 7kg sau din punctul de vedere al zgomotului produs de 52dB pentru spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai aveti de evaluat utilizarea acestui model decat din perspectiva consumului de resurse aferent utilizarii si poate fi vorba despre cei 169 kWh anual sau despre faptul ca Electrolux EWG147540W se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna clasa in acest moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply