Electrolux EW8H258B

Sunt doaua aspecte care ii fac pe potentialii utilizatori sa renunte la ideea de a cumpara un uscator de rufe: pe de-o parte pretul, pe de alta parte consumul si teama ca acesta ar putea deteiora hainele, facandu-le ca in timp sa nu mai poata fi purtate. Iar acest aspect este total gresit. Si mai ales atunci cand vine vorba de un producator de renume precum Eclectrolux, care ne-a dat modelul Electrolux EW8H258B. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EW8H258B

Despre Electrolux EW8H258B

Astfel, acest model de uscator vine in primul rand cu un pret bun, raportat la ceea ce ofera. Nu este foarte ieftin, insa calitatea serviciilor garantate utilizatorului sunt pe masura pretului. Astfel, in cazul acestuia vorbim mai intai de o capacitate buna de uscare a rudelor. Mai precis, este vorba de 8 kg.

Electrolux EW8H258B
Uscator de rufe Electrolux EW8H258B, PerfectCare800, pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

Pe de alta parte, in cazul sau vorbim de un design asemanator cu al unei masini de spalat rufe, fiind nu foarte compact, dar nici genul de produs care sa ocupe mult. De regula, in casele mai generoase ca spatiu el isi gaseste loc pe hol, in debara sau in baie, alaturi de masina de spalat.

Despre Electrolux EW8H258B

Uscator de rufe Electrolux EW8H258B – un sistem proiectat special pentru a avea grija de tesaturi

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Si nu putem continua sa vorbim despre Electrolux EW8H258B fara sa precizam cum sta el la celelalte doua aspecte de care se tem potentialii cumparatori. Astfel, aflam ca uscatorul face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum destul de redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

La acesta, se adauga faptul ca uscatorul de rufe Electrolux EW8H258B vine cu sistemul patentat PerfectCare 800 care determina o atentie sporita acorda tesaturilor, indiferent ca este vorba de cele sintetice, lana, bumbac sau delicata matase. Acest sistem este recunoscut si apreciat de catre toti cei care au hotarat sa ofere vorul lor de incredere acestui model de uscator.

Mai mult decat atat, in cazul modelului Electrolux vorbim despre sistemul DelicateCare se ocupa nu doar de reglarea temperaturii in interiorul uscatorului, ci si a miscarilor, astfel incat tesaturile respective sa nu se se agate. Uscarea este determinata in functie de incarcatura din cuva masinii. Uneori, nu avem suficiente rufe incat sa umplem intreaga cuva a masinii, insa nu trebuie sa ne facem griji de faptul ca acest lucru va determina un consum mai mare, deoarece uscatorul stie sa seteze consumul la jumatate. Acelasi lucru este valabil atunci cand vorba de timpul destinat uscarii.

Citeste si despre Heinner HWM-6010VA++

Iar pentru cei care intentioneaza sa foloseasca modelul Electrolux EW8H258B pentru uscarea lenjeriilor de pat, va spunem ca exista un program numit Asternut de pat XL sau Mixt XL, astfel incat acestea sa aiba loc si nu fie necesare mai multe cicluri de uscare.

Uscatorul prezentat functioneaza pe baza unei pompe de caldura care degaja curentii de aer cald, astfel incat sa invaluie perfect tesaturile, iar umezeala din acestea sa fie perfect eliminata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Insa asta nu este tot. Uscatorul Electrolux EW8H258B comunica eficient cu utilizatorii sai prin intermediul unui ecran de tipul LCD. Acesta le permite sa afle in ce stadiu se gasesc rufele si cat mai dureaza pana ca acestea sa fie perfect uscate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply