Daewoo DWD-8T1221P

Pentru rufe curate este nevoie cu siguranta de un detergent potrivit dar cu siguranta cel mai mare rol il va juca partea de masina de spalat pe care o veti utiliza in activitatea voastra iar daca rezultatele pe care le doriti nu pot fi obtinute cu un model vechi poate ar fi cazul sa alegeti un model Daewoo DWD-8T1221P. Criteriile dupa care se poate alege o masina de spalat sunt diverse si aveti posibilitatea de a va bucura in ceea ce tine de acest model chiar si de partea de pret de achizitie accesibil.(oferta de AZI aici)

Daewoo DWD-8T1221P

Despre Daewoo DWD-8T1221P

In privinta aspectului pe care il are acest model nu avem ceva care sa iasa foarte mult in fata pentru ca Daewoo DWD-8T1221P este o masina de spalat de culoare alba. Pe langa culoare poate conta si partea de incarcare frontala iar asta prin faptul ca pozitionarea trebuie sa fie de asa maniera incat utilizarea sa fie foarte facila.

Daewoo DWD-8T1221P
Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P, 8.5 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 16 programe, Alb

Pentru asezare trebuie sa alocati spatiul necesar si acesta este unul care are in vedere faptul ca masina de spalat masoara 85cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 56 cm in adancime. Cum am spus deja modul de incarcare pentru a deschide hubloul si pentru a aseza sau scoate rufele fara probleme trebuie sa alocati si spatiu pentru deschiderea acestui iar diametrul pe care il are este de 30cm. In partea de design mai putem preciza hubloul de culoare neagra dar si elementele ce alcatuiesc panoul de comanda digital.

Despre Daewoo DWD-8T1221P

Functii

Citeste si despre Electrolux EWT1376HGW

Sunt multe lucruri care conteaza la o masina de spalat rufe dar daca este sa analizam partea de functii atunci putem incepe foarte simplu cu afisarea timpului de spalare ramas, oprire sunet sau timer-ul cu o durata de la 3 la 24h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru functiile de siguranta veti avea protectia la supraincalzire, veti avea blocarea accesului la interfata, sistemul de detectie spuma, sistemul de etanseizare dar si semnalizare eroare daca este cazul de asa ceva.

Chiar daca nu pot fi considerate functii efective partea de programe de spalare este cel putin la fel de importanta. Pentru asta putem incepe cu faptul ca veti avea un numar total de 16 programe disponibile dar puteti apela si la o personalizare a functionarii prin alegerea unei trepte de temperatura dintre cele 6 disponibile sau a unei viteze de centrifugare pana la o valoare maxima de 1200 rpm.

Citeste si despre Bosch WAT20360BY

Revenind la partea de programe de spalare disponibile putem mentiona unele mai speciale si unde avem cel dedicat asternuturilor, cel pentru curatare tambur, programul cu ciclu de limpezire sau poate programul antialergic.

Decizia sau pozitionarea acestui model intr-o gama de modele avantajoase poate sa fie facuta de fiecare posibil utilizator dupa elementele mentionate deja sau poate dupa capacitatea de incarcare de pana la 8.5kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt element mai poate fi si nivelul de zgomot pe care il poate produce in timpul functionarii si este vorba despre un nivel de 78 dB pentru partea de centrifugare si de 65 dB pentru partea de spalare insa cu siguranta nu trebuie ignorata pozitionarea in clasa A+++ de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply