Daewoo DWC-PD1213-2

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In ziua de astazi, putem aseza masinile de spalat in doua categorii: masini obisnuite, adica acelea care se ocupa doar de igienizarea perfecta a rufelor si masini care au in dotarea lor si un uscator. Cele din categoria a doua sunt foarte eficiente datorita faptului ca nu trebuie sa mai pierdeti timp pretios, uscand rufele pe sarma. Le puteti lua pur si simplu din masina de spalat si purta direct. Iar un astfel de produs, cu atribute supersmart este Daewoo DWC-PD1213-2. (vezi disponibilitatea)

Daewoo DWC-PD1213-2

Despre Daewoo DWC-PD1213-2

Daewoo DWC-PD1213-2 este o masina de spalat care are dozate corespunzator absolut toate caracteristicile. Ea vine cu un numar potrivit de rotatii: 1200, ceea ce favorizeaza scurgerea de apa a rufelor.

Daewoo DWC-PD1213-2
Daewoo DWC-PD1213-2

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213-2, 1200 RPM, Spalare 12 kg, Uscare 8 kg, 14 programe, Motor DynamicInverter, AirBubble 4D, QuickWash&Dry, KidsCare, Argintiu

Totodata, vorbim si de capacitate foarte buna pentru uscare/ spalare. Tocmai de aceea, intalnim adesea produsul nu doar in gospodariile familiilor obisnuite, ci si in hoteluri, acolo unde se cauta produse rezistente si eficiente. Din acest punct de vedere, vorbim despre o capacitate de 12 kg atunci cand vine vorba de spalare si de 8 kg atunci cand vine vorba de uscare.

Despre Daewoo DWC-PD1213-2

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213-2 – genul de masina pe care o vrei in locuinta ta

Citeste si despre Bosch WAN20162BY

Numarul de programe al produsului Daewoo DWC-PD1213-2 este de 14. Acesta este impresionant, deoarece exista programe pentru orice tip de tesaturi si tipuri de rufe. Vreti sa spalati lenjerii de dimensiuni mari sau paturi, fara a le deteriora in vreun fel? Nicio problema!

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Vreti sa spalati prosoape murdare de grasime? La fel, masina se poate ocupa de petele dificile. Iar daca folositi detergentul potrivit, atunci nici petele de cafea, siropd e fructe sau vin nu mai reprezinta o problema. Totodata, un program apreciat este si cel special destinant rufelor pentru copii. Acesta este delicat cu tesaturile, eliminand in acelasi timp bacteriile, astfel incat pielea sensibila a micutilor sa fie pastrata in siguranta.

Un program favorit al utilizatorilor este cel care poarta denumirea de QuickWash&Dry. Asa cum intuiti deja, acesta se ocupa de spalarea si uscarea foarte rapida. Cum este posibil acest lucru? Simplu, datorita uscatorului pe care modelul Daewoo DWC-PD1213-2 il are in dotare. Insa, recomandam ca acesta sa fie folosit doar pentru rufele care sunt putin murdare si care necesita doar improspatare.

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Vreti sa stiti un capitol la care aceasta masina de spalat rufe nu sta tocmai bine? Ei bine, acesta este reprezentat de economisire. Fiind o masina care are in dotare si un uscator, este firesc ca ea sa determine un consum mai mare de energie.

Motorul acestui produs este de tipul DynamicInverter. Acest lucru il face mai silentios decat altele de pe piata, fiind in acelasi timp capabil sa aiba grija de orice tip de tesaturi. Astfel, daca alegeti un program potrivit, puteti spala in cuva masinii Daewoo DWC-PD1213-2 chiar si rufele delicate, care in mod normal necesita spalare manuala.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O dotare speciala o reprezinta si AirBubble 4D, tehnologia pe baza de bule care are rolul de a invalui in bule petele dificile de detergent, astfel incat acestea sa fie pe deplin eliminate. Referitor la pret, nu putem spune decat ca acesta este piperat. Insa, acest lucru este astfel deoarece masina este speciala si are in dotare si un uscator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply