Daewoo DWC-ED1432

Pentru fiecare locuinta si pentru fiecare dintre noi exista un anumit numar de electrocasnice de care avem nevoie pentru a putea considera ca beneficiem de nivelul optim de confort. Acest lucru ne poate duce si in situatia in care poate pe langa o masina de spalat rufe sa avem nevoie si de un uscator de rufe insa la fel de simplu putem sa mergem si pe varianta unui model Daewoo DWC-ED1432.(oferta de AZI aici)

Daewoo DWC-ED1432

Despre Daewoo DWC-ED1432

Pentru multe locuinte prezenta unui uscator de rufe pe langa o masina de spalat poate fi un inconvenient major pentru ca impune alocarea unui anumit spatiu iar locuintele nu sunt toate foarte spatioase insa solutia poate fi Daewoo DWC-ED1432.

Daewoo DWC-ED1432
Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-ED1432, Motor inverter, Air Bubble 4D, 1400 RPM, 10 kg spalare/7 kg uscare, Clasa A, Alb

Ce ofera in primul rand acest model este posibilitatea de a avea atat o masina de spalat rufe cat si un uscator si ambele in cadrul aceluiasi electrocasnic.

Despre Daewoo DWC-ED1432

Spalat si uscat cu Daewoo DWC-ED1432

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Am stabilit ca acest model poate fi exact ce trebuie pentru a avea confort si in acelasi timp si suficent loc sau spatiu pentru tot ceea ce doriti prin amenajarea locuintei. Trebuie sa va asteptati totusi prin prisma utilizarii a doua electrocasnice si la un pret putin mai ridicat al Daewoo DWC-ED1432 insa nu este unul care nu ar putea fi justificat de ceea ce ofera.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cum prima etapa este cea in care trebuie sa spalati rufele sau tesaturile si abia apoi sa le uscati putem sa analizam acest model functie de aceste lucruri. Veti avea pentru partea de spalare o cantitate de rufe de 10 kg iar asta inseamna faptul ca pozitionarea acestui model poate fi si in cadrul altor situatii sau locuri unde este nevoie de spalarea unei cantitati mai mari de tesaturi.

Capacitatea de spalare si de incarcare ofera si o recomandare pentru Daewoo DWC-ED1432 si mai exact posibilitatea de a deservi pana la 7 persoane. Revenind la spalarea efectiva ne putem lega pe langa ceea ce inseamna cantitatea si cele 16 programe de spalare si intre care putem mentiona pe cel de spalare manuala, cel de clatire intensiva sau programul cu un consum redus de energie.

Citeste si despre Beko HTV8743XG

Viteza in functionare si in utilizare a acestui model poate fi legata de disponibilitatea unui program de spalare rapida, de o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm si ulterior de partea de uscare. Trecand la partea de uscator cu siguranta conteaza faptul ca veti avea o capacitate de incarcare de pana la 7kg.

Pentru ambele elemente si ambele utilizari vom avea si ceea ce inseamna functia de programare intarziata, partea de afisare a statusului pentru programe sau functii de siguranta precum blocarea accesului la interfata. Nici tehnologiile precum Air Bubble, Air Refresh sau Eco Drum Clean nu sunt de ignorat cand vine vorba despre ce ati putea avea in slujba voastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai avem de vazut si ce inseamna posibilitatea de asezare iar asta prin primsa dimensiunii de 84.8 x 59.8 x 62 cm la ultima parte se adauga si hubloul de 51 cm. Incheierea se poate face prin prisma consumului de energie al Daewoo DWC-ED1432 si mai exact prin faptul ca se pozitioneaza in clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply