Candy Slim GVSW 485TWC/5-S

Rolul masinilor de spalat este de a curata bine rufele, facandu-le gata de purtat pentru toti cei care acorda o atentie sporita ingrijirii tinutelor lor. Insa, dincolo de asta, tehnologia moderna a evoluat atta de mult, incat masinile de spalat rufe mai sunt capabile de altceva: uscarea buna a tesaturilor. Iar printre cele capabile de a face acest lucru se numara modelul Candy Slim GVSW 485TWC/5-S, genul de masina de spalat care incearca sa ofere utilizatorului o experienta completa. Si iata cum stau lucrurile in cazul sau. (vezi oferta de AZI)

Candy Slim GVSW 485TWC/5-S

Despre Candy Slim GVSW 485TWC/5-S

Candy Slim GVSW 485TWC/5-S este genul de masina de spalat rufe care ofera o capacitate impresionanta, si atunci cand vine vorba despre uscare, dar si despre spalare. Mai precis, spalarea inseamna 8 kg, o cantitate suficienta pentru o multime de familii, cu trei sau patru membrii. Capacitatea de uscare este de 5 kg, fiind apropiata de cea a uscatoarelor care se ocupa doar de acest aspect.

Candy Slim GVSW 485TWC/5-S
Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW 485TWC/5-S, Spalare 8kg/Uscare 5kg, 1400rpm, Mix Power System, Functie aburi, NFC, Clasa A, Alb/Chrome

Dincolo de asta, in cazul masinii de spalat, vorbim despre un aspect placut, o imbinare de nuante simple de alb, rezultand un design armonios si atractiv.

Despre Candy Slim GVSW 485TWC/5-S

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW 485TWC/5-S – genul de masina de spalat care le incorporeaza pe toate

Citeste si despre Indesit BWE 81284X W EU

Dincolo de cuva mare de incarcare, aceasta masina de spalat rufe este apreciata si pentru un display cu touch. Acesta completeaza designul inovator al modelului Candy Slim GVSW 485TWC/5-S, fiind cel care comunica toate informatiile despre buna functionare a produsului. Astfel, produsul comunica utilizatorului tot ce are nevoie pentru ca el sa poata desfasura in bune conditii atat procesul de spalare, cat si pe cel de uscare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, masina Candy Slim GVSW 485TWC/5-S inseamna confort. Ea are un hublou cu deschidere foarte larda, ceea ce o face mai usor de gestionat atunci cand cantitatea de rufe creste.

Un alt aspect important legat de aceasta masina este cel referitor la improspatare. Masina nu se ocupa doar de eliminarea petelor mai dificile, ci si de procesul de improspatare, ideal pentru tesaturile mai delicate ce au nevoie de redobandirea unui miros proaspat.

Citeste si despre Candy CSS 1292D3-S

Sistemul Silent Inventer este prezent in cazul masinii de spalat Candy Slim GVSW 485TWC/5-S si face ca aceasta sa se inscrie in catgoria produselor durabile. Astfel, motorul ei este unul de buna calitate, in care s-au realizat investitii serioase, insa este in acelasi timp si destul de inteligent. Odata cu inteligenta sa vine si faptul ca el este silentios. Masina de spalat poate fi folosita in bune conditii, fara a-i deranja pe cei care incearca sa doarma.

Un alt aspect important legat de Candy Slim GVSW 485TWC/5-S este faptul ca ea are functie pe baza de aburi. Acestia au un rol special: ei reduc timpul destinat calcarii hainelor, astfel incat tesaturile sa fie mai usor de netezit in timpul procesului de calcare. Odata cu asta, utilizatorul ajunge sa economiseasca timp pretios si sa nu se mai teama sa spele rufe sau rochii la masina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Candy Slim GVSW 485TWC/5-S este un atu, avand in vedere inteligenta acestei masini si faptul ca ea este destul de economica in ceea ce priveste resursele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply