Candy S-Line CS C8LF-S

O viata mai buna inseamna o viata mai usoara si in care nu trebuie sa va faceti griji despre faptul ca sunt multe activitati casnice de indeplinit sau ca nu va mai ajunge timpul pentru ceea ce va place sa faceti sau ceea ce va relaxeaza.(vezi oferta de AZI)

Candy S-Line CS C8LF-S

Despre Candy S-Line CS C8LF-S

Pentru o viata moderna insa nu ar fi rau sa abordati si alegerea unor electrocasnice moderne si care pot face viata mai buna si mai usoara iar Candy S-Line CS C8LF-S poate face asta pentru ca va asigura o uscare a rufelor in deplina siguranta. Partea de siguranta se leaga insa de faptul ca nu veti mai risca prin uscarea acestora pe sarma dar mai ales pentru ca discutam despre un model cu o cuva speciala si care acorda o atentie sporita tesaturilor.

Candy S-Line CS C8LF-S
Uscator de rufe Candy S-Line CS C8LF-S, 8 kg, Condensare, LED, NFC, 60 cm, Alb

Fiind vorba despre un uscator de regula acesta trebuie sa insoteasca si o masina de spalat rufe iar asta s-ar putea sa fie o problema intrucat solicita mai mult spatiu dar discutam despre un gabarit relativ obisnuit pentru un electrocasnic precum Candy S-Line CS C8LF-S.

Despre Candy S-Line CS C8LF-S

Totul mai modern

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Pentru a decide sau a vedea cat de avantajos poate fi Candy S-Line CS C8LF-S putem sa incepem analiza cu partea de pret de achizitie si care nu este unul foarte mare ceea ce ii permite sa fi ales de catre o gama vasta de utilizatori. Cum am precizat anterior partea de spatiu necesar pentru instalare trebuie sa fie legata si de dimensiunea acestui model si veti avea pentru inaltime o valoare de 84 cm, pentru latime 60 cm iar pentru adancime 59.5 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Fiind vorba despre un uscator de rufe Candy S-Line CS C8LF-S cu incarcare frontala trebuie ca atunci cand ii cautati locul potrivit sa tineti cont si de spatiul necesar pentru operarea hubloului.

Mai mult decat partea de asezare insa conteaza partea de utilizare si asta prin faptul ca veti avea nevoie sau trebuie sa vedeti partea de uscare rapida si eficienta. Un prim element pentru aceasta latura este capacitatea de incarcare de pana la 8kg ceea ce este cu siguranta un mare plus si poate face ca in timp ce masina de spalat spala o a doua tura Candy S-Line CS C8LF-S va usca prima tura.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Evaluarea modului de uscare este data de numarul de programe pe care le detine dar si de faptul ca Candy S-Line CS C8LF-S este un model cu o functionare prin condensare. Lista de programe disponibile pentru a fi utilizate cuprinde 15 si veti putea alege unele functie de de tipul tesaturii.

Tot ca si elemente benefice privind partea de functionare a uscatorului veti avea si unele functii speciale precum cea Easy Iron dar si tehnologii precum NFC sau Touch Smart insa asta se leaga si de prezenta panoului de comanda digital.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu siguranta nu este nevoie sa mai analizam partea de comparatie dintre utilizarea unui uscator de rufe si o varianta traditionala mai ales ca este un model cu o clasa de eficienta energetica B insa luarea in calcul a tuturor caracteristicilor face din acesta un plus pentru orice locuinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply