Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Uscatoarele de rufe sunt niste aparate electrocasnice mai putin prezente in casele romanilor si acest lucru se intampla din mai multe motive. In primul rand, ele reprezinta o cheltuiala supimentara, una pe care multi nu o pot face. Dar poti gasi si modele mai ieftine, destul de bune, astfel incat sacrificiul financiar sa nu fie unul mare. Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S este unul dintre aceste modele, un aparat la care merita sa te uiti daca te afli in cautarea unui uscator decent.(vezi disponibilitatea)

Candy GRAND'O VITA GVS C10DE-S

Despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Un uscator este in primul rand utile pentru ca te scapa de activitatea neplacuta de a usca rufe. Fara el depinzi de vremea de afata si de spatiul din casa (pana la urma, cate haine poti pune pe calorifer). Dar cu un uscator, toate aceste probleme se rezolva, ba chiar vei gasi ca este mai usor sa porti materiale care inainte iti dadeau batai de cap.

Candy GRAND'O VITA GVS C10DE-S
Uscator de rufe Candy GRAND'O VITA GVS C10DE-S, 10 kg, Condensare, Display, NFC, 60 cm, Alb

Iar Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S este un model care arata destul de bine. Are deisgn-ul clasic, cu hublou si incarcare frontala, dar panoul de control e mare si destul de modern. Nici ca dimensiuni nu sta rau, fiind un model care usuca destule haine fara a ocupa extrem de mult spatiu.

Despre Candy GRAND'O VITA GVS C10DE-S

Un model care nu dezamageste

Citeste si despre Beko DH8444RX

Ca la orice aparat mai ieftin, principala diferenta fata de unul mai cu pretentii este clasa energetica. Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S face parte din categoria B, deci consumul va fi unul rezonabil, dar nu foarte grozav. Conteaza insa si cat de des il vei folosi, dar si ce usuci cu el.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

In primul rand, acesta este un model mai mare. Are o capacitate de incarcare de 10 kg, fiind mai incapator decat o masina de spalat normala. Asa ca daca vei usca preponderent haine din bumbac, il poti incarca la maxim.

Daca insa optezi pentru niste materiale mai sensibile, lucrurile se schimba. Nu se pot usca foarte multe haine din lana sau matase, procesul este mai lent si multi specialisti recomanda uscarea pana intr-un punct, pentru ca apoi hainele sa fie lasate si pe umeras. Dar important este ca o buna parte din treaba e facuta automant. De asemenea, printre avantaje se afla si posibilitatea de a folosi un program care scoate hainele gata de purtat, fara a mai fi nevoie de calcare (din nou, doar in cazul unor materiale).

Citeste si despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

Panoul de control e simplu. Are o rotita pentru a seta programul si cateva butoane. Daca stii sa folosesti o masina de spalat, atunci cu siguranta te vei descurca si cu uscatorul. Are si afisaj LCD, pentru timpul ramas din program.

Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S este un model cu pret decent. Sunt si unele ceva mai ieftine, dar diferenta nu e mare. Si cea mai buna explicatie pentru ea este faptul ca uscatorul acesta este unul dintre cele mai mari de pe piata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In final, nu putem decat sa recomandam modelul. Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S nu e premium, dar in ceea ce priveste raportul dintre pret si calitate, acesta este chiar bun. Iar capacitatea de uscare este un avantaj important.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply