Candy CSWS 586D/5-S

Masina de spalat de la Candy este o masina potrivita pentru tine si pentru familia ta, venind in intampinarea nevoilor pe care le aveti in ceea ce priveste spalatul rufelor. Daca iti doresti sa investesti intr-o noua masina de spalat, acest model este ceea ce tu cauti!(ACUM la reducere)

Candy CSWS 586D/5-S

Despre Candy CSWS 586D/5-S

Cele mai importante aspecte legate de design pe care tu ar trebui sa le cunosti este faptul ca Candy CSWS 586D/5-S are o inaltime de 85 de cm, o adancime de 56 de cm si o latime de 60 de cm. Cat priveste greutatea sa, aceasta este de 70 de kg. De asemenea, un element pe care trebuie sa il cunosti legat de Candy CSWS 586D/5-S, pentru ca te va ajuta sa te decizi asupra pozitionarii sale, este faptul ca are o deschidere a hubloului spre partea stanga.

Candy CSWS 586D/5-S
Masina de spalat rufe cu uscator Candy CSWS 586D/5-S, Spalare 8 kg, Uscare 6 kg, 1500 RPM, Conectivitate NFC, Clasa A, Alb

Aceasta masina de spalat are o capacitate de 8 kg, fiind ideala pentru familiile formate din 3 membri. Si, o alta caracteristica pe care o vei aprecia este faptul ca poate usca pana la 6 kg de haine. Si, pentru ca face parte din categoria masini de spalat moderne, tu vei avea poibilitatea de a alege programele de spalat utilizand un panou de comanda digital.

Despre Candy CSWS 586D/5-S

Cele mai importante functii ale masinii Candy CSWS 586D/5-S

Citeste si despre Hotpoint CAWD 129

Printre cele mai relevante sisteme ale sale, pe care ar trebui sa le cunosti, este si cel care permite un consum optim de apa la fiecare spalare. De asemenea, senzorul de miscare cu care este prevazuta masina de spalat are puterea de a regla ritmul in care se roteste tamburul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Totodata, acest senzor poate alege viteza potrivita pentru fiecare tesatura pe care tu o introduci in Candy CSWS 586D/5-S si stabileste si timpul potrivit pentru fiecare spalare in parte. Astfel, tu poti sta fara griji, pentru ca imbracamintea ta, dar si celelalte articole, nu isi vor pierde calitatile.

O alta functie speciala a masinii de spalat Candy CSWS 586D/5-S este Mix Power Jet. Prin intermediul acesteia, detergentul este pus pe rufe direct, ceea ce va duce la o spalare mai profunda a tesaturilor, dar si la o parfumare mai intensa a acestora si mai de durata.

Citeste si despre Beko WTV8734XCM

Daca ai copii, atunci stii cat este de important ca hainutele lor sa fie perfect curate. Astfel, masina de spalat prezinta si functia Aburi, prin care tu vei putea sa igienizezi intr-o proportie de 99% toate articolele vestimentare a celor mici, indiferent ca e vorba de lenjerie sau imbracaminte exterioara.

De asemenea, Candy CSWS 586D/5-S este capabila sa spele tesaturi dintre cele mai diverse, printre care si bumbacul, materialele sintetice, lana, dar si cele delicate, cum sunt hainutele pentru cei mici. Un alt aspect pe care tu ar trebui sa il cunosti se refera la viteza maxima a centrifugei si anume, 1500 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, daca iti doresti sa iti cumperi o masina noua de spalat, acest model este ideal pentru tine. Este modern, elegant si potrivit pentru familiile in care exista copii. Daca vrei ca hainele tale sa arate mereu bine si parfumate, cu siguranta, vei alege aceasta masina de spalat!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply