Candy CST G372D-S

A venit timpul pentru a cumpara o masina de spalat nou si nu sti ce s-ar potrivi mai bine pentru tine? Daca sti deja ce ai nevoie si aceste nevoi se regasesc printre caracteristicile Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S inseamna ca ai gasit produsul potrivit. (cea mai buna oferta AICI)

Candy CST G372D-S

Despre Candy CST G372D-S

Cat priveste adancimea modelului trebuie spus ca este de 60 cm, iar latimea este una destul de buna, fiind de 40 cm, ceea ce face ca acest model sa fie potrivit si pentru spatiile inguste. In ceea ce priveste inaltimea sa, trebuie spus ca este de 85 cm. Ca greutate, acesta cantareste 56.5 Kg. Cuva sa din inox garanteaza rezistenta pe termen lung. Hubloul se va deschide spre partea superioara, iar panoul de comanda este unul digital. Cat priveste culoarea, trebuie spus ca este un model alb.

Candy CST G372D-S
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S, 7 kg, 1200 rpm, A+++, Display LCD, Functii SMART prin Tehnologie NFC, Alb.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S are un consum anual de energie de 175 kWh. Anul, consumul sau de apa este de 9300 l. Clasa energetica A+++ este cea care va consuma putin curent electric avand in vedere faptul ca aceasta clasa este una performanta. La centrifugare, acest model detine clasa A, iar la spalare are clasa B. Incarcarea verticala a acestuia este una destul de buna, fiind usor de asezata rufele in masina de spalat rufe.

Despre Candy CST G372D-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S – precizari importante ale traaturilor sale

Citeste si despre Heinner HSWM-104BK

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S este o optiune buna pentru 3 membrii, capacitatea sa fiind de 7 Kg. In ceea ce priveste centrifugarea, trebuie spus ca are o vitza maxima de 1200 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Zgomotul produs in momentul centrifugarii este de 77 dB, la spalare, acesta fiind de 61 dB. Timerul inclus este alb, iar functia de siguranta este penntru blocare instantanee usa. Tehnologia sa este cea de conectivitate NFC, o tehnologie moderna.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S are programele la spalare: program spalare manuala, Lana, Mixt, Bumbac, acestea fiind doar cateva, intrucat numarul lor total este de 15. In plus, mai trebuie stiut si faptul ca acest model dispune si de un program rapid care se doveste a fi de mare ajutor atuni cand va grabiti si aveti nevoie de rufe curate. Este vorba despre programe care au o durata de 14 min, 30 min, 44 min, 59 min. Veti putea utiliza oricand aceste programe, care vor oferi rezultatele pe care le doriti: rufe curate intr-un timp scurt, gata de a fi purtate.

Citeste si despre Electrolux EWF1487HDW

Acest model detine o cuva mare de incarcare. Acest lucru inseamna ca veti avea suficient spatiu unde sa asezati rufele pentru a fi spalate cat mai usor.

Si asta nu e tot. Din dotarea sa mai face parte si Gentle Touch Opening. Acesta este un program care ofera o abordare asupra spalatului rufelor. Cu ajutorul acestuia, tamburul se va deschide usor, delicat, doar cu o simpla atingere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G372D-S este un exemplar demn de a fi luat in considerare pentru o achizitie. Acesta este un model performant, revolutionar, care, folosit, va oferi rezultatele de care aveti nevoie. In ceea ce priveste pretul sau, putem spune ca este un model care isi merita banii din plin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply