Candy CS44 1382D3

Popularitatea masinilor de spalat Candy a devenit din ce in ce mai mare in ultima vreme. Si asta se datoreaza caracteristicilor bune de care da dovada acest produs. Dar haideti sa le analizam mai atent pentru a ne face o idee ce presupune. (cea mai buna oferta AICI)

Candy CS44 1382D3

Despre Candy CS44 1382D3

Si incepem cu aspectul. Vorbim despre o masina alba, cu un afisaj elegant, care transmite utilizatorului toate informatiile de care are nevoie despre ciclul de spalare respectiv, inclusiv timpul ramas pana la incheierea acestuia.

Candy CS44 1382D3
Masina de spalat rufe Slim Candy CS44 1382D3/, 8 kg, 1300 rpm, Clasa A+++, NFC, Kg Detector, Alb

De asemenea, vorbim si despre o capacitate buna de 8 kg de rufe care pot fi spalate simultan, folosind un anumit tip de program. Iar acest lucru fac din masina Slim Candy CS44 1382D3 una slim, dar cu capacitate crescuta pentru 3-4 persoane.

Despre Candy CS44 1382D3

Masina de spalat rufe Slim Candy CS44 1382D3/ – slim si cu trasaturi bune

Citeste si despre Heinner HWM-M7012E8SA++

Slim Candy CS44 1382D3 este mai mult decat o masina de spalat rufe, este un asistent personal care are grija de haine si de utilizatorii sai. Astfel, aceasta vine cu o aplicatie numita Simply-Fi care permite utilizatorului sa se conecteze cu smarphone-ul si sa aleaga din varietatea de optiuni programuld e spalare care se potricveste cel mai bine rufelor si nevoilor sale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai mult, masina de spalat rufe Slim Candy CS44 1382D3 inseamna si optiunea kg-detector – adica un detector de kilograme care optimizeaza totul in functie de cat de multe rufe a adaugat utilizatorul in vuca. Iar cand spunem totul ne referim la detergent, balsam de rufe, apa si chiar energie electrica. Scopul este de a preveni risipa. Desigur, trebuie precizat faptul ca tehnologiile inteligente sunt sustinute si de un motor puternic.

Motorul, la randul sau, determina niste miscari ale tamburului destul de delicate, astfel incat acestea sa nu se scamoseze sau sa nu capete niste dungi foarte greu de netezit cu ajutorul statiilor sau firului de calcat.

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Functia Smart Check-Up – reprezinta o functie de verificare inteligenta care ofera un management simplicat si o eficienta de durata. Aceasta ofera informatii utilizatorului cu privire la starea masinii de spalat, astfel incat el sa-si dea seama din timp daca au intervenit probleme de ordin mecanic. Este vorba, mai exact,d e un ghid inteligent care are rol in indentificarea problemelor de orice fel.

Mai mult, aceasta masina de spalat rufe Slim Candy CS44 1382D3 inseamna si o serie de programe personalizate. Asa ca pe langa cele clasice, utilizatorul se poate bucura de un program special pentru activitati sportive – care ofera o curatare in profunzime. De asmenea, utilizatorul are optiunea se a seta gradul de murdarie al hainelor pentru ca aceasta sa poata insista acolo unde e cazul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot Slim Candy CS44 1382D3 inseamna si un asistent vocal ce poate interveni atunci cand utilizatorul nu se descurca sau are nevoie de ghidare pentru a alege cele mai bune optiuni pentru ciclul de spalare. Un mare plus in acest caz il reprezinta si clasa de eficienta energetica, respectiv A+++, adica ce amaie conomica de pe piata. Pretul este unul cu adevarat potrivit, pentru ce ofera masina Slim Candy CS44 1382D3, asa ca investitia merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply