Candy CS4 1272DE/2-S

Ai incercat de multa vreme sa gasesti masina de spalat rufe potrivita? Un model cu un design practic, dar si cu atribute care sa te ajute sa te bucuri de rezultate excelente in materie de curatarea rufelor? Ei bine, avem noi solutia: masina de spalat rufe Candy CS4 1272DE/2-S, genul de produs care nu doar ca promite rezultate bune, dar le si ofera. (Doar acum la reducere)

Candy CS4 1272DE/2-S

Despre Candy CS4 1272DE/2-S

Astfel, acest model marca Candy vine cu una dintre cele mai generoase cuve, ceea ce o face suficient de incapatoare pentru multe familii: nu mai putin de 10 kg. La toate acestea, se adauga si faptul ca ea vine cu un numar bun de rotatii: 1400 rpm. Este un numar impresionant, avand in vedere faptul ca majoritatea masinilor de spalat moderne prezinta asemenea valori.

Candy CS4 1272DE/2-S
Masina de spalat rufe Slim Candy CS4 1272DE/2-S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa D, NFC, Smart Check-up, Pornire intarziata, Smart touch, Alb

In ceea ce priveste designul, in cazul Candy CS4 1272DE/2-S vorbim despre unul clasic. Culoarile sunt bine asortate, dar simple si se completeaza perfect. Masina este moderna, are un display intuitiv si se dovedeste foarte usor de folosit.

Candy CS4 1272DE/2-S

Ce alte atribute mai aduce Candy CS4 1272DE/2-S pentru utilizatorii sai?

Citeste si despre HWM-M7012E8A++

In cazul Candy CS4 1272DE/2-S vorbim si despre eficienta energetica. Face parte din clasa A+++, adica cea mai economica de pe piata. Asadar, facturile la curent inseamna doar 239 kWh/ anual. Acesta este un consum redus, fapt care se va cunoaste imediat in cazul primelor facturi de energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Blocarea de siguranta reprezinta un mare plus pentru familiile cu copii. In felul acesta, cei mici nu vor putea deschide usa masinii de spalat rufe, deoarece aceasta va fi mereu blocata de functia de siguranta. Iar adultii pot sta linistiti.

Candy CS4 1272DE/2-S este genul de masina de spalat care poate fi apreciata pentru programele speciale pentru tesaturi precum: bumbac, materialele sintetice, programe rapide (doar 44 de minute – pentru momentele in care nu aveti foarte multe rufe care au nevoie de spalare), programe economice (atunci cand este redus nu doar consumul de energie electrica, ci si de apa sau detergent). In orice caz, numarul total de programe al acestei masini de spalat rufe este de 16. Iar ele pot fi folosite dupa bunul plac.

Citeste si despre Candy CBWD 8514D-S

Si apropo de consum, ca sa va faceti o idee, in cazul Candy CS4 1272DE/2-S, vorbim despre un consum de 12 900 L (consum mediu, anual). Clasa de eficienta energetica in timpul centrifugarii este A, ceea ce inseamna un consum asemanator cu al majoritatii dispozitivelor de acest fel.

Consumul de energie al unui program standard este de de 1,2 kWh. Pretul acestui model de masina de spalat rufe nu este deloc mare, avand in vedere ce ofera produsul. Ceea ce tocmai v-am prezentat este o masina de spalat economica, ce are in dotare si inovativa tehnologie pe baza de aburi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ba mai mult, pentru cei care au rufe curate, dar care necesita totusi o improspatare rapida, exista o functie speciala numita Refresh Touch. Iar ea tocmai asta face: le improspateaza rapid si ajuta utilizatorul sa elimine mirosurile neplacute sau tendinta de a capata mucegai a rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo