Candy Bianca BWD596PH3/1

Acest model de masina de spalat de la Candy este una dintre cele mai modern, dar si mai elegante masini pentru care tu ai putea opta. Masina imbina intr-un stil armonios tehnologia si eleganta pentru ca tu sa ai parte de un produs de calitate. (ACUM la reducere)

Candy Bianca BWD596PH3/1

Despre Candy Bianca BWD596PH3/1

Astfel, trebuie sa stii faptul ca Candy Bianca BWD596PH3/1 are o inaltime de 82 de cm, o latime de 60 de cm si o adancime de 54 de cm. Cat despre greutatea sa, aceasta este de 68 de kg. Una dintre caracteristicile sale pe care o vei aprecia in mod deosebit este aceea ca poate usca pana la 6 kg de haine din totalul de 9, pentru care a fost conceputa.

Candy Bianca BWD596PH3/1
Masina de spalat rufe cu uscator Candy Bianca BWD 596PH3/1, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1500 rpm, Clasa A, Alb

Alte aspecte care tin de design-ul sau se refera la deschiderea hubloului sau si anume, spre dreapta. Acesta prezinta o dimensiune mai mare decat a celoralte masini de spalat, tu putand sa manevrezi cu mai multa libertate rufele. De asemenea, Candy Bianca BWD596PH3/1 are culoarea alba si este prevazuta cu Touch Screen, prin care tu poti alege acel program de spalare pe care il doresti.

Despre Candy Bianca BWD596PH3/1

Functii speciale ale masinii de spalat

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Simplu si inteligent, masina de spalat, prin sistemul Mix Power Jet+, va pune detergentul pe rufele tale, in mod direct, oferindu-ti, de fiecare date, haine perfect curate, dar si mai parfumate. De asemenea, este prevazuta cu functia speciala pentru aburi, prin care lenjeria, prosoapele, dar si toate hainele tale, vor fi perfect igienizate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Daca te gandesti ca zgomotul creat de Candy Bianca BWD596PH3/1 te va deranja, sa stii ca din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci griji, deoarece, nivelul zgomotului pe care il face masina in timpul spalarii este de doar 51 dB, in timp ce cel creat de centrifuga este de 79 dB.

Cat priveste numarul de rotatii pe minut, Candy Bianca BWD596PH3/1 poate sa ajunga si la 1500, acest model de masina de spalat facand parte din clasa energetica A. Este considerata, astfel, o masina de spalat mai mult decat eficienta. Ceea ce mai trebuie sa stii despre caracteristicile sale este faptul ca poate spala o gama larga de tesaturi si anume, bumbac, sintetice sau mixte.

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

In cazul in care tu ai o camasa de matase sau o pulover de lana, vei putea, fara nicio grija, sa le introduci in Candy Bianca BWD596PH3/1. Datorita tehnologiei care a stat la baza conceperii sale, aceste articole vestimentare deosebite, vor iesi perfect curate si, de asemenea, isi vor pastra toate calitatile.

O alta caracteristica a masinii de spalat este aceea ca e prevazuta si cu tehnologia Motor Inverter. Aceasta are rolul de a asigura o viata mai lunga masinii de spalat, motorul sau fiind unul mai silentios decat al masinilor clasice de spalat si prezinta si un randament crescut.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, tu ai toate motivele sa investesti in Candy Bianca BWD596PH3/1. Este moderna, eleganta si iti va oferi mereu cele mai curate si mai igienizate haine. Si te va ajuta nu numai la spalat, ci si in procesul de uscare, oferindu-ti mai mult timp pentru activitatile tale preferate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply