Bosch WTH85200BY

Un uscator de rufe de calitate va va face sa uitati ca dati banii pe un astfel de aparat electrocasnic si va va face sa intelegeti care este utilitatea sa. Pentru a va convinge de acest lucru, va sfatuim sa alegeti uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY. (vezi disponibilitatea)

Bosch WTH85200BY

Despre Bosch WTH85200BY

Daca va intrebati ce culoare are acest uscator de rufe, raspunsul este unul simplu: culoarea alba. De asemenea, adancimea sa este si ea de 63.6 cm, fiind un model bun. In ceea ce priveste inaltimea, trebuie spus ca masoara 84.6 cm. Are si o latime de 59.8 cm, aceasta fiind una destul de des intalnita. Greutatea acestui uscator de rufe din gama Bosch este si ea de 48 kg.

Bosch WTH85200BY
Uscator de rufe Bosch WTH85200BY, Condensare cu pompa de caldura, 8 kg Clasa A++, LED, Alb

Putem spune ca se potriveste unei familii, avand o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce inseamna ca este destul de incapator. Precum capacitatea acestuia, si programele sale sunt unele destul de multe, ceea ce este un avantaj.

Despre Bosch WTH85200BY

Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY – despre avantajele sale din punct de vedere al trasaturilor tehnice

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Modelul este un uscator cu condensare. De asemenea, ese dotat cu un panou de comanda de tip digital, dar si mecanic. Acestui uscator de rufe i se atribuie un mare avantaj. Mai exact, este vorba despre un consumul de curent electric, care este unul scazut in cazul acestui model intrucat are beneficiul de a apartine unei clase de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY are 15 programe de uscare pe care le include. Cand vine vorba de procesul de uscare, trebuie spus faptul ca acest model are o clasa de eficienta energetica de tip B. Despre cuva de care dispune acest uscator de rufe trebuie spus ca este una din inox, ceea ce inseamna ca va rezista destul de mult in timp. Nu ii lipseste nici cablul, acesta fiind de 1.45 cm.

In program standard, un astfel de uscator de rufe are un consum de putere de 1.9 kWh. Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY produce un nivel de zgomot de 65 dB. De asemenea, se foloseste usor, avand un hublou care se deschide spre dreapta.

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Nu trebuie uitat ca dispune de un sistem de siguranta pentru copii, avand un mare avantaj din acest punct de vedere. Programarea intarziata reprezinta un mare plus, intrucat veti putea programa aparatul sa inceapa sa isi faca treaba atunci ca veti avea si alte lucruri de facut. Mai mult, acest uscator de rufe este prevazut si cu functia de semnalizare acustica pentru terminarea programului.

Programele pentru uscare ale acestuia sunt pentru: prosoape, camasi, bluze, puf, rapid, dar si pentru bumbac. Nu trebuie uitat de faptul ca include si un program usor de calcat, dar si pentru uscare mixta, dar si pentru sport si lana. Astfel, indiferent de materialul pe care il au hainele dumneavoastra si de tipul lor, puteti sa le pregatiti pentru a fi uscare asa cum trebuie. Nu cele din urma caracateristici de precizat sunt tehnologiile acestui model: Autodry, Sensitive Drying System, Palette softDesign.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY este exact ceea ce are nevoie o familie, care are nevoie de haine uscate in mod corect. Acesta protejeaza tesaturile, intrucat dispune de tehnologie moderna. Despre pretul unui astfel de uscator de rufe se poate spune ca este usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply